Grudskim maturantima je predstavljeno 17 studijskih skupina Filozofskog fakulteta u Mostaru

Datum objave: 14.05.2024   Broj čitanja: 1215
Učenici su pokazali zanimanje za studije koji se izvode na Fakultetu, a posjet je realiziran u suradnji s ravnateljem Srednje škole A. B. Šimića Grude Mladenom Lekom.
Grudskim maturantima je predstavljeno 17 studijskih skupina Filozofskog fakulteta u Mostaru


Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru predstavio je svoje studijske programe u Srednjoj školi Antuna Branka Šimića Grude.

Maturantima je predstavljeno 17 studijskih skupina koje se izvode na Fakultetu. Neki se studiraju isključivo jednopredmetno, neki dvopredmetno, dok se određeni mogu studirati i jednopredmetno i dvopredmetno.

Kada se uzmu u obzir sve kombinacije na preddiplomskoj razini moguće je upisati 63 različite studijske skupine, a o njima je govorila viša asistentica na studiju Novinarstva i glasnogovornica Filozofskog fakulteta Marija Bago.

Jednopredmetni studijski programi su: Engleski jezik i književnost, Hrvatski jezik i književnost, Informacijske znanosti, Logopedija, Novinarstvo, Njemački jezik i književnost, Odnosi s javnošću, Politologija, Psihologija, Sigurnosne i međunarodne studije i Socijalni rad, a dvopredmetni studijski programi su: Arheologija, Engleski jezik i književnost, Filozofija, Hrvatski jezik i književnost, Informacijske znanosti, Latinski jezik i rimska književnost, Novinarstvo, Njemački jezik i književnost, Povijest, Povijest umjetnosti i Talijanski jezik i književnost.

Učenici su pokazali zanimanje za studije koji se izvode na Fakultetu, a posjet je realiziran u suradnji s ravnateljem Srednje škole A. B. Šimića Grude Mladenom Lekom koji je iskazao zadovoljstvo dolaskom predstavnice Filozofskog fakulteta SUM-a maturantima.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO