Mlada obitelj iz Njemačke doselila u BiH: Uređuju štalu, uzgajaju konje

Datum objave: 02.05.2024   Broj čitanja: 3946
Bavit će se uzgojem i održavanjem konja, a trenutno rade na uređenju kuće i štale.
Mlada obitelj iz Njemačke doselila u BiH: Uređuju štalu, uzgajaju konje


Mlada obitelj iz Njemačke odlučila je nedavno preseliti u Bosnu i Hercegovinu, u mjesto nedaleko od Prnjavora blizu granice s Hrvatskom. Ovu veselu vijest podijelio je i gradonačelnik Darko Tomaš, poručujući kako je Prnjavor mjesto ''gdje se dolazi i ostaje''.

- Dokaz je i obitelj iz Njemačke, koja je okolinu Bonna zamjenila sa Prnjavorom, točnije selo Šarinci. Vidjeli su oglas o prodaji imanja u Šarincima i odlučili ga kupiti i, prije 3 tjedna, dosele u Prnjavor! Bavit će se uzgojem i održavanjem konja, a trenutno rade na uređenju kuće i štale - podijelio je gradonačelnik na X-u.

Dodao je kako je obitelj poručila da za Šarince i za svoje susjede imaju samo riječi hvale, na čemu se zahvalio i Šarić.

- I ja se želim zahvaliti prije svega njihovim susjedima koji su ih srdačno dočekali, prenijeli na njihov pozitivan učinak o svima nama i pokazali svu gostoprimljivost našeg naroda! Vjerujem da će Daniel i Alina Vafcig trajno ostati u Prnjavoru, i pored sina Marlona, ​​ovdje i proširiti svoju obitelj! Vjerujem i da će oni biti potvrda i stimulans svima nama, da je Prnjavor mjesto dobrih prilika, i kao što na početku rekoh: mjesto gdje se dolazi i ostaje!

 

Mlada obitelj iz Njemačke doselila u BiH: Uređuju štalu, uzgajaju konje
TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO