FOTOGALERIJA: Nastavljeno prijateljstvo Gruđana i Velikaša! Perija do remija Mottinom taktikom, VAR soba zakazala

Datum objave: 21.04.2024   Broj čitanja: 2972
Još jedno izvrsno druženje između Udruge veterana HNK Bekija Grude i veterana NK Papuk Velika iz Velike održano je ovog vikenda u Grudama.
FOTOGALERIJA: Nastavljeno prijateljstvo Gruđana i Velikaša! Perija do remija Mottinom taktikom, VAR soba zakazala


Premda su dosadašnje godine bile turbulentne i prijetile su nestanku brojnih druženja, ovo se održalo, a sudeći po dojmovima bilo je veselije nego ikad.

Ove subote odigrana je i utakmica između ekipa, a za domaće momke nastupili su: Jerko Miloš Baja, Stjepan Boban Biber, Davor Markota, Ivan Zorić Šiša, Tomislav Zorić Šanjić, Ivan Iličić, Željko Palac Keka, Ino Ćorluka, Antonijo Galić, Tonćo Marić, Ante Galić, Drago Bandić, Ante Grubišić, Toni Bagarić i brat mu Robert također, Mladen Pralas, Ivan Zucić, Tomislav Pejić, Ante Grizelj Dolić, Hrvoje Marić Hrto i legendarni profesor Želimir Šoše koji je obećao otići u mirovinu kad se Kazuyoshi Miura umirovi (nikad).

Stručni stožer činili su: Tomo Sesar, Buco, Lola, Vekić, Primorac, Pipija i trener momčadi Perija.

Na terenu, domaćini su se čvrsto postavili, te su prema uputama svog trenera igrali taktiku 2 - 7 - 2, gdje sudjeluje i golman kao dodatni igrač s loptom. Iako se ta taktika pripisuje legendarnom Thiagu Motti koji čini nevjerojatne stvari s Bolognom ove sezone, činjenica je da je Perija taj sustav igre isprobavao i prije 2018., kad se Motta otisnuo u svijet treniranja. Na Elić Luci, s obzirom da je Vjeran pripremio teren za borbenih 90 minuta, ta je taktika prolazila, a 0:0 je završilo zbog upitnih sudačkih odluka. Suci su više puta svirali zaleđe, bez provjere VAR-a iako je VAR soba bila smještena uz teren pod krinkom kombi vozila s reklamom jednog piva.

Nakon utakmice, druženje je nastavljeno u restoranu kod Barića do ranih jutarnjih sati.

Što reći nego da je dobro da se tradicija čuva i njeguje.


FOTOGALERIJA: Udruga veterana HNK Bekija Grude - Veterani NK Papuk Velika


Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 21.04.2024 12:07 sati
    Igara, a nakon toga kruha. Davno iskušani recept je upalio i ovaj put.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO