Inače je 2024.: Vehabije vježbaju 'ubijanje' kod Mostara, Srbi drže mitinge

Datum objave: 20.04.2024   Broj čitanja: 1957
Iako smo, možda, nakon posljednjeg rata zamišljali tu daleku 2024. kao godinu blagostanja, kad će vukovi s janjadi šetati livadom, kad će svi biti obasjani radošću, kad će se čovječanstvo natjecati u činjenju dobra, izgleda da smo, uglavnom, promašili.
Inače je 2024.: Vehabije vježbaju 'ubijanje' kod Mostara, Srbi drže mitinge


U svijetu, vjerojatno ste čuli Rusija razara Ukrajinu, Amerika isto razara, ali uglavnom sve demantira, Kina kao hijena gleda prema Tajvanu, a vjerojatno i prema ostatku svijeta, dok se šišmiši pohaju na 200 stupnjeva, Izrael razara Gazu nakon što su im Hamasovci zagorčali život u terorističkom napadu, sad ratuju i s Iranom... Kim Jong-Una dok prijeti atomskom bombom više nitko i ne doživljava.

U BiH, u današnjem Večernjem listu dominira nekoliko tekstova, a posebno upada u oči da su vehabije vježbale gađanje pištoljima u vojarni Oružanih snaga kod Mostara. Najgore od svega je to da su tu bile i maloljetne osobe.

Istražitelji ne odbacuju mogućnost da je ovo bila pokazna vježba za terorističke napade zbog kojih strepi Europa, a koje je ISIL najavio.

S druge pak strane, piše se i o nedavnom mitingu u RS-u gdje je Milorad Dodik davao pomalo i bolesne izjave o Srebrenici, a najgore od svega je što je okupio ljude da slušaju o ratnim iluzijama, a oni su klicali svom Mili i pljeskali mu.


Hrvatska pak ima za predsjednika tipa Milanovića koji krši Ustav i koji u strahu od novog državnog odvjetnika Turudića čini sve da uvede totalitarni režim i zauvijek zavlada državom.


Neka nam je svima Bog na pomoći...

 
Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Ivan21.04.2024 11:02 sati
    Kada se budalama da stap u ruke ne nadaj se dobru
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO