FOTOGALERIJA: IPA ZHŽ-A PROSLAVILA 10. ROĐENDAN! U Grudama uručene zahvalnice i darovi, istaknute riječi podrške

Datum objave: 20.04.2024   Broj čitanja: 3791
IPA - Međunarodno policijsko udruženje - strukovna organizacija policajaca broji više od 400 tisuća članova diljem svijeta.
FOTOGALERIJA: IPA ZHŽ-A PROSLAVILA 10. ROĐENDAN! U Grudama uručene zahvalnice i darovi, istaknute riječi podrške


U ZHŽ-u ima ih oko 250, a upravo su članovi organizacije i njeni prijatelji sinoć na imanju Marića gaj proslavili svoj 10. rođendan. Damir Pandžić predsjednik organizacije nastavio je predano i svjesno raditi, naslijedivši Zorana Smitala, čovjeka koji se maksimalno dao i još se daje da bi ova organizacija bila što uspješnija, a velika podrška i vrijedan radnik im je i tajnik kluba Milan Boban kao i drugi, kvalitetni ljudi koji su uključeni u organizaciju.

Nazočili su događaju grudski načelnik Ljubo Grizelj, kao domaćin sastanka, ali i tri županijska ministra MUP-a, od Mladena Bebeka iz ZHŽ-a preko Marija Marića iz HNŽ-a do Marija Lovrića iz HBŽ-a, zatim ravnatelj MUP-a ZHŽ-a Ivan Brkić, načelnik PU Dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević, zatim predstavnici IPA-e iz raznih gradova poput Dubrovnika kojeg su predstavljale Ljubica Bibić i Katica Vukušić, IPA-e BiH čiji je čelnik Šero Družić bio u Grudama, zatim Nedo Savić iz IPA-e Doboj, a nazočio je i ravnatelj Kazneno popravnog zavoda Mostar Ivan Lončar. Gledajući sva ta poznata imena, moglo bi se reći da je ovo bio jedan od najsigurnijih skupova u ovoj godini.

Na početku programa nazočnima se obratio predsjednik organizacije Damir Pandžić.

- Dragi prijatelji, hvala vam što ste došli i uveličali ovu večer. Hvala načelniku Ljubi Grizelju koji snažno podržava rad IPA-e, ministru Mladenu Bebeku jer smo njegovim dolaskom na čelo ovog resora još više unaprijedili naše odnose, hvala Zoranu Smitalu jer da nije njega ne znamo bi li ovog uopće i bilo - kazao je u uvodu predsjednik Pandžić, piše portal Herc.info.

Grudski načelnik Ljubo Grizelj prisjetio se doba od prije 10 godina, kad je Zoran Smital krenuo u projekt. - Zoran je došao u moj ured i krenuo mi objašnjavati što se osniva, a ja o IPA-a ništa nisam znao. U jednom trenutku mi je dao značku ove asocijacije i rekao: Može ti ovo valjati u životu. Tako da sam ja od početka i počasni član ovog kluba. Od osnivanja do danas prošlo je 10 godina. S početnih 30, tu vas je danas 250. Ukupno gledajući, djelujete u više od 60 država svijeta, tako da ja vašem vodstvu, predsjedniku Damiru Pandžiću, zamjeniku predsjednika Milanu Galiću, utemeljitelju Zoranu Smitalu čestitam iskreno na ovom druženju. Rijetka su strukovna udruženja koja se ovako dugo mogu držati na životu. Ovdje su i gospodin Lovrić iz HBŽ-a, i gospodin Marić iz HNŽ-a i gospodin Mladen iz ZHŽ-a. Okupili ste širu strukturu i važno je okupljati one koji se brinu o javnom redu, da se ovakve stvari rade u zajedništvu. Moje iskustvo svih ovih godina je izuzetno korektno i dobro, pa vam želim da doživite još puno jubileja - poručio je Grizelj.

Ministar MUP-a ZHŽ-a Mladen Bebek pozdravio je skup. - Odmah, nakon što su mi Damir i Zoran ispričali sve o radu IPA-e, dodatno sam istražio rad ove organizacije u svijetu, zatim vidio njihove ranije projekte u ZHŽ-u i za mene nije bilo dvojbi da ih podržim u radu. Sviđa mi se vaš moto: Služenje kroz prijateljstvo. Ja se nadam da će se u takvom ozračju nastaviti i buduća suradnja.

Završnu riječ imao je Zoran Smital koji neumorno radi za dobrobit organizacije i svih njenih članova. - Suradnja ide dalje, hvala svima koji ste podržali ovu večer i koji podržavate rad IPA-e.

Podijeljene su zahvalnice, plakete, darovi prijateljima IPA-e, onima koji su dali sve od sebe da organizacija u ZHŽ-u obilježi 10 godina postojanja.

Nakon službenog programa nazočne je zabavljao glazbeni sastav Stari fenjer, a ugodniih razgovora, smijeha, pjesme i plesa nije nedostajalo.


FOTOGALERIJA: 10 GODINA IPA-E ZHŽ-A


Herc.info
Foto: Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO