Šokantan obrat u vezi smrti brata osumnjičenog za ubojstvo Danke: 'Prirodna smrt?'

Datum objave: 19.04.2024   Broj čitanja: 2440
U sudsko-medicinskom nalazu konstatirane su brojne ozljede na tijelu Dalibora Dragojevića..
Šokantan obrat u vezi smrti brata osumnjičenog za ubojstvo Danke: 'Prirodna smrt?'

Dalibor Dragijević, brat jednog od osumnjičenih za nestanak i smrt dvogodišnje djevojčice Danke Ilić u Banjskom Polju nedaleko od Bora u Srbiji, umro je nasilnom smrću 7. travnja u ranim jutarnjim satima u policijskoj postaji u Boru, ustanovljeno je obdukcijom Instituta za sudsku medicinu u Beogradu, doznaje politički tjednik Radar.

U sudsko-medicinskom nalazu konstatirane su brojne ozljede na tijelu Dalibora Dragojevića, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti. Nalaz vještaka je proslijeđen nadležnom Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru na daljnje postupanje.

Osumnjičenom Daliboru Dragijeviću iz Bora u subotu 6. travnja određeno je zadržavanje do 48 sati u policijskoj stanici u Boru, zbog postojanja osnovane sumnje da je, nakon izvršenog kaznenog djela, pomogao deset godina starijem bratu Dejanu Dragijeviću, koji je osumnjičen za teško ubojstvo dvogodišnje Danke Ilić.

Iste noći, tri sata nakon ponoći, policija je priopćila da je Dalibor Dragijević preminuo "prirodnom smrću". U priopćenju MUP-a od 7. travnja navodi se da je osumnjičenom u ranim jutarnjim časovima "pozlilo" i da je "unatoč pravovremenom reagiranju policijskih službenika i liječnika Doma zdravlja u Boru, koji su pokušali reanimaciju, D. D. u 03.10 sati preminuo".

 

Obdukcija Instituta za sudsku medicinu u Beogradu je, međutim, pokazala da Dalibor Dragijević nije umro prirodnom smrću, već od posljedica premlaćivanja, čiji su tragovi bili jasno vidljivi i detaljno opisani u nalazu vještaka, prenosi Jutarnji list.

Inače, potraga za tijelom Danke Ilić još uvijek traje, a dvojica osumnjičenika, Dejan Dragijević i Srđan Janković, nalaze se u istražnom zatvoru.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO