Ovo će biti novi predsjednik Hrvatske!? 'Anušić će poslati Milanovića u ropotarnicu povijesti'

Datum objave: 19.04.2024   Broj čitanja: 2425
Taj čovjek može ujediniti Hrvatsku. On je čovjek za krizna i izazovna vremena kakva su ova.
Ovo će biti novi predsjednik Hrvatske!? 'Anušić će poslati Milanovića u ropotarnicu povijesti'


- U izazovnim vremenima za čovječanstvo država Hrvatska na svom čelu ima lika čija je uračunljivost itekako upitna - priča nam izvor blizak HDZ-u Hrvatske, upoznat sa stvarima iznutra.


Nimalo ne dvoji da će HDZ formirati vlast, a njegov rok je, zanimljivo, od mjesec do godinu dana. - HDZ bi čak trebao pustiti ovu šaroliku ekipu koju Milanović želi da pokuša nešto i da se vidi koliko je sve ideološki nespojivo. Primjerice, zamislite Nikolu Grmoju i Sandru Benčić na kavi, pa im se pridružuje Tomislav Tomašević čiji je otac pravaš iz Bosne, a koji je odjednom postao najveći ljevičar u Hrvatskoj. Kao šlag na kraju, stiže i Ivan Penava. Ne znam, meni to djeluje apsurdno, a jedan neuravnotežen lik poput Milanovića bi to trebao kontrolirati. Kad ovo sve vidim, onda nisam siguran treba li ih pustiti da išta rade jer će nas bojim se uvući u neke geopolitičke igre u kojima ćemo potpuno stradati - priča za Herc.info sugovornik.


Ističe i da će Andrej Plenković u utrku za predsjednika poslati Ivana Anušića. - Taj čovjek može ujediniti Hrvatsku. On je čovjek za krizna i izazovna vremena kakva su ova. Bio je dragovoljac Domovinskog rata koji je prošao brojna ratišta sa svoja dva brata i ocem. U ratu je izgubio brata Antu. Zbog rata je napustio srednju školu pa se kasnije posvetio obrazovanju, a oporba u nedostatku argumenata time će se najviše baviti kad dođe predizborno vrijeme. Međutim, imali smo mi i te školovane tipove poput Josipovića, Milanovića, Mesića pa i HDZ-ove Grabar Kitarović, a opet nisam siguran da su išta dobro napravili za Hrvatsku. A u vremenu geopolitičkih kriza treba nam čovjek koji je prošao sve, a to je definitivno Anušić i uvjeravam vas on će poslati Milanovića u ropotarnicu povijesti - ispričao je sugovornik portala Herc.info.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO