Iz Domovinskog pokreta odjekuje 'Herceg Bosno srce ponosno'! Penava: Treća smo najjača stranka u državi

Datum objave: 17.04.2024   Broj čitanja: 1309
Za razliku od prošli put, u Hrvatskom saboru ćemo imati puno više članova, onih koji su članovi DP-a.
Iz Domovinskog pokreta odjekuje 'Herceg Bosno srce ponosno'! Penava: Treća smo najjača stranka u državi


Domovinski pokret treća je snaga u Hrvatskoj! Unatoč izlasku iz HDZ-a Ivan Penava pokazao je političku moć i bez njega se praktički neće moći formirati vlast.

HDZ je pobjednik izbora i za pretpostaviti je da će HDZ i Domovinski pokret prvi razgovarati.

Evo što je Penava rekao nakon izbornog uspjeha.

- Domovinski pokret je treća najjača politička stranka u Republici Hrvatskoj - kazao je Penava i zaradio veliki pljesak! Istaknuo je da je status obranjen sa svim koalicijskim partnerima.

- Za razliku od prošli put, u Hrvatskom saboru ćemo imati puno više članova, onih koji su članovi DP-a. Nadamo se da će brojka ići još prema gore. A od sutra ćemo sjesti i razgovarati, međutim ono što je sigurno da ostajemo čvrsto pri onim stvarima koje smo komunicirali i dosad, a jasno je da SDSS ni pod kojim uvjetima ne može s nama u vlast, a jednako tako, s obzirom da se i u eteru spominju neke teze, stranka Možemo je nemoguća misija što se nas tiče. U konačnici, hvala svim biračima u Republici Hrvatskoj, mali prijekor onima koji su mogli izaći, a nisu izišli. To kroz cikluse koji su pred nama, već na izborima za EU parlament, ispravimo to. Mnogi su u Domovinskom ratu dali život da svatko svoje izborno pravo iskoristi, pa makar smješka nacrtao na listiću. Drugo, što je jako razvidno, da ćemo s ovim sazivom i izabranim ljudima i povjerenjem, ali i uz pomoć naših koalicijskih partnera, moći činiti jedan jako značajan čimbenik na hrvatskoj političkoj sceni. Kad uzmete u obzir ta dva brda, non-stop smo komunicirali da ne pripadamo niti jednom. Jedini koji pripadamo je hrvatski narod, svaki obični hrvatski čovjek, bez obzira gdje živi. Za sve njih borit ćemo se.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO