Neobični rekordi: Pokušao ukrasti pet 'dvica' za jednu noć

Datum objave: 14.09.2017   Broj čitanja: 1451
Muškarac čiji su inicijali A.K. uhićen je nakon što je za noć ukrao ili pokušao ukrasti pet starih Golfova u Bijeljini, priopćeno je iz tamošnje Policijske uprave.
Neobični rekordi: Pokušao ukrasti pet 'dvica' za jednu noć

Vlasnik jednog starog Golfa prijavio je u jučer da je nepoznati muškarac kamenom razbio bočno staklo na njegovom automobilu koji je bio parkiran u Ulici Meše Selimovića.

 

Spriječio je krađu vozila, a policija je ustanovila da je počinitelj krivičnog djela A.K. koji je za manje od dva sata zaustavljen i uhićen u drugom ukradenom Golfu 2 koji je ukrao s parkinga u Bijeljini.

 

Operativnim radom na terenu policija je otkrila da je on iste noći pokušao ukrasti još dva automobila Golf 2 s parkinga u gradu, što je i priznao policiji tijekom kriminalističke obrade, navodi se u priopćenju.

 

Ovaj kradljivac starih golfova tijekom noći 12. na 13. rujna oštetio je i vrata na garaži u Ulici Meše Selimovića, te još jedan Golf po prijavi oštećenih osoba, prenosi Bljesak.info.

 

Zbog izvršenih krivičnih djela oštećenja tuđe stvari, teška krađa u pokušaju i teška krađa osumnjičeni je uhićen, a iz policije navode da je riječ o višestrukom povratniku u izvršenju krivičnih djela protiv imovine.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio