Vatreni među elitom u ligama 'petice'

Datum objave: 16.04.2024   Broj čitanja: 1397
Naravno, ni ovaj popis nije mogao proći bez kapetana Vatrenih Luke Modrića.
Vatreni među elitom u ligama 'petice'

Nogometni institut CIES objavio je niz podataka o najboljim igračima na pojedinim područjima terena u ligama "petice", a među njima je i nekolicina hrvatskih nogometaša, prenosi portal Hrvatskog nogometnog saveza

Joško Gvardiol je na desetome mjestu najboljih bočnih braniča u kategoriji obrambene igre na tlu, koja između ostaloga uključuje dobivene duele na tlu, presječene lopte i predviđanja na odbijenim loptama. Učestalost uspješnih driblinga među ključnim je kriterijima u kategoriji napadanja, a na devetoj poziciji među ofenzivnim veznim igračima nalazi se Nikola Vlašić, piše HNS-a.


Naravno, ni ovaj popis nije mogao proći bez kapetana Vatrenih Luke Modrića

 

- Modrić je sedmi na popisu defenzivnih veznih igrača u kategoriji stvaranja šansi u kojoj su posebno važni učestalost ključnih dodavanja, predasistencija i dodavanja kojima se uspješno probija suparnička obrambena linija. Andrej Kramarić svrstan je među vezne igrače s najboljom završnicom, odnosno uspješnim udarcima prema vratima, na visoko peto mjesto, a na sedmom mjestu napadača koji su najbolji u igri u zraku nalazi se Ante Budimir.

 

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO