U mraku ga napao s leđa, udario po glavi

Datum objave: 11.04.2024   Broj čitanja: 2352
Ukazana mu je liječnička pomoć u Domu zdravlja Neum..
U mraku ga napao s leđa, udario po glavi

Muškarac iz Zenice u Neumu je u ponedjeljak navečer zadobio lake tjelesne ozljede nakon što ga je nepoznata osoba napala zadavši mu udarac u predjelu potiljka glave, doznaje Bljesak.info iz MUP-a HNŽ-a.

Kako doznajemo, M.K. 1987. godište iz Zenice, koji je privremeno nastanjen u Neumu prijavio je da ga je poviše odmarališta 'Pliva Jajce' u Neumu u mraku s leđa napala nepoznata osoba zadavši mu udarac u predjelu potiljka glave, a zatim ga oštrim predmetom 'zaparala' u predijelu leđa.

Nakon toga M.K. je pao na pod i nakratko izgubio svijest. Ukazana mu je liječnička pomoć u Domu zdravlja Neum, gdje je dežurni liječnik konstatirao lake tjelesne ozljede.

S događajem je upoznat nadležni tužitelj, izvršen je očevid te je upoznata kriminalistička policija.

Čitateljica iz Neuma nam se javila govoreći o konkretnom slučaju od ponedjeljka, te navodeći kako u blizini Parkinga u Neumu učestalo događaju incidenti.

''Ovo više nije normalno, svaki dan policija dolazi. Nitko ništa ne poduzima ni policija ni inspekcija ni općina... U ponedjeljak je dijete od 14 godina ubolo muškarca'', napisala je čitateljica između ostalog u poruci koja je stigla u naš inbox. 

Naša čitateljica tvrdi kako je riječ o sukobu poznatih osoba, koji uopće nisu iz Neuma, pozivajući nadležne na reakciju.

 

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO