Željezničar opet dolazi na noge Hercegovini! Ovog četvrtka bitka za finale Kupa BiH!

Datum objave: 03.04.2024   Broj čitanja: 798
Treći put Hercegovina je među 4 najbolje momčadi u Kupu, a dosad je malo nedostajalo do finala. Ovog puta očekuje se treća sreća.
Željezničar opet dolazi na noge Hercegovini! Ovog četvrtka bitka za finale Kupa BiH!


- Kreće priprema za jednu od najvećih takmica u ovih 5 godina od početka ove priče koja je postala futsal brand kod nas, a i šire. Ulaskom u doigravanje ponovno smo se digli, živimo futsal svaki dan i nadamo se velikim stvarima, a za velike stvari u četvrtak ste nam potrebni vi u nikad većem broju da nas povedete do pobjede koja vodi u finale i borbu za prvi veliki trofej kluba - poručuju iz Hercegovine pred najavu utakmice protiv Željezničara.


Kup se igra na Pecari ovog četvrtka od 20.30 sati.


- Naši gosti iz Sarajeva, FK Željezničar, ekipa koja je pokazala sportski karakter, koja je pokazala jedno korektno sportsko rivalstvo zaslužila je punu Pecaru i pljesak svih sudionika ove povijesne utakmice naših malonogometaša. U Grudama smo vidjeli da gosti igraju višak igrača kroz cijeli susret i da nam tim oružjem, koje futsal dozvoljava, najviše može pokvariti naše planove, ali smo spremni na sve ovog četvrtka i idemo skupa s vama u finale. Svi na Želju - poručili su iz kluba.

Moja Hercegovina - Moj klub!


Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO