Krvoproliće zbog parkinga: Upucao susjeda pa sjekirom napao čovjeka koji mu je prišao pomoći

Datum objave: 01.04.2024   Broj čitanja: 1705
Osoba koja se dovodi u vezu s događajem je uhićena i dovedena je u službene prostorije policije. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.
Krvoproliće zbog parkinga: Upucao susjeda pa sjekirom napao čovjeka koji mu je prišao pomoći


Dvije su osobe ozlijeđene večer u incidentu koji se dogodio u Kaštel Štafiliću. Na ulici je jedna osoba ozlijeđena iz vatrenog oružja, a druga sjekirom, oko 19:30 sati. Obje su osobe su prevezene na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu, rekli su u policiji.

"Osoba koja se dovodi u vezu s događajem je uhićena i dovedena je u službene prostorije policije. Kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih činjenica i rasvjetljavanja okolnosti događaja je u tijeku", kazala je Sanja Nazlić iz splitske policije.

Na društvenim mrežama je objavljena snimka napada koja pokazuje ranjenog muškarca, člana HGSS-a, kojeg u sjedećem položaju pridržava drugi muškarac. U tom trenutku im sleđa dolazi napadač i malom metalnom sjekirom po glavi udara čovjeka koji je upucanom muškarcu priskočio u pomoć.

Nakon nekoliko sekundi se pojavljuju dvojica muškaraca, napadaču otimaju sjekiru i fizički ga savladavaju.

Propucani muškarac pada na tlo, dok muškarac koji je napadnut sjekirom i dalje stoji na nogama. Napadač ostaje ležati okružen ljudima koji su ga svladali.

Dvojica ranjenih muškaraca su u bolnici, težina ozljeda još uvijek nije poznata.

Dalmatinski portal piše da je sukob nastao zbog parkiranja. Napadač je pucao u susjeda i po glavi udario čovjeka koji je pokušao pomoći ranjenom muškarcu.

Slobodna Dalmacija piše da je počinitelj prije 21 godinu bio prijavljen zbog pokušaja ubojstva i nedopuštenog držanja oružja. Navodno se radi o 58-godišnjem bivšem pomorcu.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO