Uhićene tri osobe kod Sarajeva zbog nestanka djevojčice iz Srbije

Datum objave: 28.03.2024   Broj čitanja: 3110
Na snimku se vidi automobil koji žurno prolazi u 13:47 sati, a djevojčića je nestala nešto prije toga.
Uhićene tri osobe kod Sarajeva zbog nestanka djevojčice iz Srbije

''Federalna uprava policije postupajući po aktu NCB Interpol Beograd poduzela je mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a koje su rezultirale lišavanjem slobode tri lica na teritorij Hadžića, Kanton Sarajevo", potvrđeno je za N1 a za koje se sumnja da imaju saznanja o nestanku maloljetne djevojčice iz Srbije.

 

Istražitelji Odsjeka za cyber kriminal Federalne uprave policije locirali su putem IP adresa osobe koje su tvrdile kako imaju saznanja o nestanku maloljetne djevojčice u Republici Srbiji, odnosno koje su tražile 50 tisuća KM za otkrivanje informacija.

 

''Maloljetna djevojčica nije pronađena na teritoriji Hadžića, a u tijeku je kriminalistička obrada osoba lišenih slobode'', kazao je federalni inspektor Ervin Mušinović.

 

Podsjetimo, na društvenim mrežama pojavio video snimak nadzorne kamere kuće koja se nalazi u blizini mjesta gdje je u 13:45 sati nestala Danka Ilić. Na snimku se vidi automobil koji žurno prolazi u 13:47 sati, a djevojčića je nestala nešto prije toga, odnosno u 13:45, kako je njena majka izjavila. 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO