Ivana Petrović: Bože mi oprosti, Milanovićev potez podsjeća na 91. i Borisava Jovića

Datum objave: 15.03.2024   Broj čitanja: 1102
Mene ovo, Bože mi oprosti, podsjeća na 91. godinu kad je Boris Jović podnio ostavku na mjesto krnjeg Predsjedništva kako bi izazvao vojni udar.
Ivana Petrović: Bože mi oprosti, Milanovićev potez podsjeća na 91. i Borisava Jovića


Trebao je objaviti datum izbora i zašutjeti, to je zadaća predsjednika Republike. Međutim, Zoran Milanović, politički kameleon koji je obnašao sve funkcije i uvijek se prilagođavao puku kako bi ga taj isti puk birao ponovno, a za kojeg su s Indexa rekli da slabo pamti, sada ide na sve ili ništa.

Ivana Petrović, najbolja komentatorica političkih zbivanja u Hrvata, s knedlom u grlu govorila je o ovom potezu bez presedana, u vremenima dok se svijet trese zbog raznih ratova i katastrofa koje pogađaju čovječanstvo.

Petrović je Milanovićeve najave usporedila s najavama Borisava Jovića, velikosrpskog ideologa koji je Miloševiću bio desna ruka u ratu s Hrvatskom! - Predsjednik spominje neku Vladu nacionalnog spasa u 2024. godine. Mene ovo, Bože mi oprosti, podsjeća na 91. godinu kad je Borisav Jović podnio ostavku na mjesto krnjeg Predsjedništva kako bi izazvao vojni udar, da ne dođe Stipe Mesić. Kažem, Bože mi oprosti. A ovo, predsjednik kandidat na listi, kandidat za premijera, pa će biti i predsjednik. Ja sam to čula samo od Mislava Kolakušića i od nikoga više. Stvarno, ako izlazimo doista na Međunarodni dan cirkusa, zaslužuje li Hrvatska ovakav cirkus? - zapitala se Ivana Petrović, prenosi Herc.info.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO