Augustin Gusto Mlinarević pred zadnju utakmicu za HNK Grude: Pamtit ću samo najbolje trenutke

Datum objave: 15.03.2024   Broj čitanja: 3107
Elić Luka će ove nedjelje pozdraviti svoje sinove, Andrija Braćić i Augustin Gusto Mlinarević posljednji će put obući sveti dres i otići u legendu.
Augustin Gusto Mlinarević pred zadnju utakmicu za HNK Grude: Pamtit ću samo najbolje trenutke


Gustu smo uhvatili za izjavu, a on je sve navijače pozvao na utakmicu Grude - Neum, koja se igra u nedjelju u 15.00 sati.

- A što da vam kažem. Službeno u Kometu piše da sam od 2012. u seniorima, a sa 7 godina sam došao u klub. Službeno sam na 196 utakmica bio u zapisniku, odigrao ih 155 - prisjeća se legendarni Gusto Mlinarević, igrač pored kojeg se protivnički napadači nisu naigrali.

Pitamo ga za trenutke u karijeri koje će zauvijek pamtiti. - Kup utakmica iz 2013. protiv Olimpica kad ni četvrtfinale nije bilo daleko, onda smo jedne sezone imali 9 utakmica zaredom bez poraza i prije dvije sezone smo se borili za play-off do zadnjeg kola s trenerom Trtom (Zoran Bubalo) - priča nam Mlinarević.

- Sigurno bih Trtu izdvojio kao jednog od dražih trenera. Često nas je okupljao da uopće odigramo utakmicu - prisjeća se kroz smijeh.

Za kraj je zaključio: - Mogao bi se roman napisati za toliko provedenih godina ovdje, bilo je tu svega. Ali pamtit ću samo najbolje!

U nedjelju još jednom Elić Luka će zapljeskati svojima. Andrija, Gusto... hvala na svemu!

Grude.com

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 17.03.2024 14:50 sati
    Pozdrav liku od Opela plavog
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO