Na granici zaplijenjen heroin i kokain

Datum objave: 08.03.2024   Broj čitanja: 2432
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku..
Na granici zaplijenjen heroin i kokain

U policijskom pritvoru završila su dvojica državljana Srbije koji su u Hrvatsku preko graničnog prijelaza Ilok pokušali unijeti gotovo kilogram heroina te kokain i anaboličke steroide, izvijestila je u petak vukovarsko-srijemska policija.

Riječ o državljanima Srbije u dobi od 54 i 43 godine koji su na granični prijelaz došli automobilom u čijem su prtljažniku policajci i carinici uočili sumnjive pakete.

"Pretragom su pronađena tri PVC paketa sa sadržajem smeđe praškaste materije nalik na drogu heroin ukupne težine 952 grama, dva PVC paketa sa sadržajem bijele praškaste materije nalik na drogu kokain ukupne težine 99 grama, te devet ampula i 30 tableta anaboličkih steroida. Izvršenim preliminarnim testiranjem praškastih materija dobivene su pozitivne reakcije na droge heroin i kokain”, izvijestila je u petak policija.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku te je protiv njih podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, kažu u policiji, a prenosi Hina.

 
FOTO: Ilustracija

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO