Ante, drži se! U ovom trenutku Rebiću je potrebna podrška svih

Datum objave: 05.03.2024   Broj čitanja: 10375
Rebićev učinak je jako slab. Ima tu i psihičkih stvari zbog kojih ne može dati učinak kakav se od njega očekuje.
Ante, drži se! U ovom trenutku Rebiću je potrebna podrška svih


Dosta je pitanja što će biti s karijerom bivšeg vatrenog Ante Rebića. Iako je u najboljim nogometnim godinama, finalist svjetskog prvenstva 2018. godine nalazi se u svojevrsnoj slijepoj ulici i ne nalazi izlaz. Rebić je tjednima u centru pažnje, prijeti mu totalni pad u karijeri i sigurno je da on jedva čeka ljeto i promjenu sredine.

Iz istanbulskog giganta napokon je netko odlučio progovoriti o slučaju Rebić. Učinio je to čovjek zadužen za transfere Samet Aybaba koji ne donosi dobre vijesti o Hrvatu.

Aybaba je rekao da Rebić ima određenih psihičkih problema i da je to razlog zašto posljednjih tjedana ne dobiva priliku za igru, a portal SportSport.ba piše da je Rebić doživio potpuni krah u karijeri.

- Rebićev učinak je jako slab. Ima tu i psihičkih stvari zbog kojih ne može dati učinak kakav se od njega očekuje. Ima nešto u tako slabim igrama, ali to je posao za trenera - rekao je Aybaba.

A što se trenera tiče, Fernando Santos više ne računa na Rebićeve usluge. Hrvata su prekrižili u Bešiktašu. Dokaz tome je nepozivanje na posljednjih nekoliko utakmica, već se spominju opcije u vezi povratka u Italiju.


Ante, drži se! U ovom trenutku Rebiću je, jasno, potrebna podrška svih!

Ante, drži se! U ovom trenutku Rebiću je potrebna podrška svih
TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO