Pokušao pregaziti policajce i udario im u automobil

Datum objave: 28.02.2024   Broj čitanja: 2268
Umjesto da se zaustavi ubrzao je, promijenio smjer kretanja i automobilom krenuo prema policajcu koji se da bi izbjegao udar izmaknuo u stranu.
Pokušao pregaziti policajce i udario im u automobil

U policijskom pritvoru s čak četiri kaznene prijave završio je 43-godišnjak kojega je hvarska policija htjela zaustaviti u ponedjeljak, a on je automobilom nasrnuo na policajce i zabio im se u službeni automobil, doznaje se u policiji.

Splitsko-dalmatinska policija je izvijestila da je da 43-godišnjaka koji je vozio automobil pokušala zaustaviti u ponedjeljak oko 22 sata u Starom Gradu na Hvaru.

No, umjesto da se zaustavi ubrzao je, promijenio smjer kretanja i automobilom krenuo prema policajcu koji se da bi izbjegao udar izmaknuo u stranu. Policija tvrdi da je nakon toga nastavio bježati usmjerivši svoje vozilo i prema drugom policajcu, udario u službeno policijsko vozilo te pobjegao.

- Naknadno je pronađen te je uz uporabu sredstava prisile priveden u službene prostorije policije. Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđena sumnja da se prethodnih dana nasilnički ponašao prema bliskoj osobi i uputio joj prijetnje, kažu u policiji.

Stoga je osim zbog prisile prema službenoj osobi i oštećenja tuđe stvari prijavljen i zbog nasilja u obitelji te prijetnje.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO