Otvorene prijave za novi proljetni ciklus obuke CNC programera

Datum objave: 26.02.2024   Broj čitanja: 1229
Posljednjih nekoliko godina svijet proizvodnje se rapidno digitalizira i danas je gotovo nezamisliv bez CNC alatnih strojeva kojima se upravlja pomoću računala (CNC = Computer Numeric Control).
Otvorene prijave za novi proljetni ciklus obuke CNC programera

CNC tehnologije su uvele promjene u procese proizvodnje i obrade metala, drveta i drugih materijala koje su rezultirale sve većom potražnjom za profesijom CNC operatera i CNC programera.

Prateći taj trend, INTERA Tehnološki Park već godinama pruža praktična znanja i vještine iz ovih područja na najmodernijim strojevima i softverskim alatima za ovu namjenu.

INTERA TP i Haas Automation – uvijek na strani pobjednika!

INTERA Tehnološki Park član je svjetske HTEC mreže (Haas Technical Education Center) te je prepoznat kao jedan od najboljih i najprofesionalnijih centara za edukacije u području CNC tehnologija ovog tipa u Europi.

Već osam godina, korporacija Haas je dio Formule 1, najskupljeg i najsofisticiranijeg tehničkog sporta koji svojim vozačima daje priliku postati najbržima i najboljima na svijetu. Upravo takve prilike, ali putem edukacija u području CNC tehnologija, INTERA TP nudi svojim polaznicima obuka – postati stručan i dati puni gas u razvoju svoje karijere kakvu ste do sada mogli samo zamišljati.

Požurite s prijavama!

Obuka za CNC programere, koja se u INTERA TP-u već nekoliko godina provodi paralelno s obukom za CNC operatere, polaznike uvodi u digitalni svijet CNC tehnologija obrade metala. Kroz precizno oblikovan proces obuke, polaznici će steći ključne vještine potrebne za samostalno obavljanje posla CNC programera.

Početak novog ciklusa obuke je planiran za ponedjeljak, 11.03.2024. godine u 17 sati.

Kroz precizno oblikovan proces obuke, polaznici će steći ključne vještine potrebne za samostalno obavljanje posla CNC programera.

Tijekom ukupno 50 školskih sati, polaznici će uz iskusne predavače steći znanja koja svaki CNC programer mora posjedovati za operacije tokarenja (turning), glodanja (milling), tokarenja-glodanja (turn-mill) te rezanja žicom (wire cut).

Prijave za novi ciklus obuke za CNC programere, otvorene su do 06.03.2024. godine. Požurite s prijavama, jer broj mjesta je ograničen. Za sve detaljne informacije o obuci i samoj prijavi obratite se na htec@intera.ba.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO