Traže se radnici za jednu od najmodernijih tvornica u BiH

Datum objave: 24.02.2024   Broj čitanja: 3502
Natječaj ostaje otvoren do 4. ožujka 2024. godine.
Traže se radnici za jednu od najmodernijih tvornica u BiH

Violeta Grude traži radnike za svoju novu modernu tvornicu ambalaže u Grudama. Ovo je nova tvornica kartonske ambalaže koja će biti najmodernija te vrste u regiji.

– Pridružite se prvom timu nove tvornice kartona i zajedno s nama gradite temelje budućeg poslovanja. Sigurni smo da zajedno možemo pisati velike poslovne stranice. Tražimo timske igrače koji će osigurati da posao teče glatko, gdje će brzina i preciznost rezultirati najkvalitetnijim proizvodima na tržištu – naveli su iz kompanije.

Natječaj ostaje otvoren do 4. ožujka 2024. godine.

Podsjetimo, kako je za BiznisInfo.ba nedavno ekskluzivno kazao vlasnik Violete Petar Ćorluka, svi radovi su pri kraju i već u ovoj godini proizvodi iz ove tvornice će biti na tržištu. Testna proizvodnja već je započela.

– Kapacitet tvornice će biti 60.000 tona u jednoj smjeni a proizvodit će se visokokvalitetna ambalaža za razne vrste robe: voće, povrće, keks, meso… Riječ je o vrlo zahtjevnim, tzv. “shelf-ready” kutijama koje koriste moderni trgovački lanci – kazao je tada Ćorluka za BiznisInfo.ba.

Prema njegovim riječima, tu vrstu ambalaže ne proizvodi nitko u Bosni i Hercegovini a cilj njegove kompanije i jeste da rade ono što ne rade drugi.

– To se do sada uvozilo, a od sljedeće godine ne samo da se neće morati uvoziti već će se i izvoziti. Već smo dogovorili izvoz u nekoliko zemalja, među njima su Albanija, Crna Gora, Makedonija, Slovenija… – kazao je ovaj poduzetnik.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Zagreb 25.02.2024 09:31 sati
    Samo naprijed!!!
  • Ero25.02.2024 08:35 sati
    60000 tona!!!!?? Novinaru, malo se bolje informiraj, znaš li ti koja je to količina inače a pogotovo za karton....
  • Grude25.02.2024 08:33 sati
    Fantastična vijest!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO