Ovo je raspored letova iz Mostara za Italiju i Njemačku

Datum objave: 24.02.2024   Broj čitanja: 3056
Uskoro će biti dostupne i karte za Bari kao četvrtu destinaciju kojom će talijanska kompanija povezati BiH s Italijom i Njemačkom.
Ovo je raspored letova iz Mostara za Italiju i Njemačku

Talijanska zrakoplovna kompanija Sky Alps objavila je početak letova na tri linije iz Mostara.


No, u tom setu nije i početak letova za Bari. Sada je kompanija objavila i početak tih letova, i to od 2. svibnja. Kompanija će letjeti za München i Veronu utorkom i petkom te za Rim i Bari četvrtkom i nedjeljom.


Cijene karata su formirane tako da za let od Mostara do Münchena treba izdvojiti 129 eura u jednom smjeru, a za Rim u jednom smjeru karta je 89 eura, dok je jednosmjerna karta do Verone 79 eura. Karte za navedene letove dostupne su za rezervacije na službenoj stranici talijanske kompanije Sky Alps.

 

Prema najavi, uskoro će biti dostupne i karte za Bari kao četvrtu destinaciju kojom će talijanska kompanija povezati Bosnu i Hercegovinu s Italijom i Njemačkom.

Uz postojeću izravnu liniju sa Zagrebom, putem tvrtke Croatia Airlines, a koja otvara mogućnost letova u veliki broj drugih europskih i svjetski značajnih destinacija, kao i dolaskom tvrtke Sky Alps, čime su potvrđene izravne linije iz Mostara za Rim, München, Bari i Veronu, iz Mostara je uspostavljena izravna zračna povezanost s Beogradom, prenosi Bljesak.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO