FOTOGALERIJA: Grude pobijedile Ramu, Andrijanići upisali 45 poena u pobjedi 85:71

Datum objave: 11.02.2024   Broj čitanja: 1645
Grude 85 Rama 71. To je stajalo na semaforu prvenstvene utakmice u kojoj je momčad iz dvorane Bili Brig dočekala aktualne prvake Herceg Bosne u košarci.
FOTOGALERIJA: Grude pobijedile Ramu, Andrijanići upisali 45 poena u pobjedi 85:71


Trener Stipe Brzica tako je potvrdio gradske priče da se u pripremnom dijelu dobro radilo.

Odmah na početku utakmice Gruđani su nagovijestili da drugi dio sezone planiraju otvoriti maksimalno dobro, a 28:18 u prvoj četvrtini je to i sugeriralo. No do posljednje četvrtine nekako je to bilo ganjanje na terenu jer je Rama nešto pokušavala i bila jako blizu, međutim Grude nisu dale da se prospe prednost, iako se na trenutke činilo da bi moglo biti glavobolje za trenera Brzicu. Srećom, do toga nije došlo.

Grude imaju i briljantnu braću Andrijanić. Kapetan Nikola i brat mu Marko, mlađi Andrijanić, imali su ukupno 45 poena. Uz to Nikola je imao i najviše skokova 8, a pratio ga je Antonio Leventić s isto toliko. Najviše asistencija imao je Zlatko Galić koji je uz to upisao i 18 poena, a u jednom trenutku, vidjevši da je dvorana pustila vodu, što joj je već tradicija, uzeo je i džoger da sredi pod.

Dobar je bio i Antonio Leventić koji je u utakmici upisao 8 poena i isto toliko skokova, a Željko Leko je imao 7 poena, te 5 skokova. Luka Hrkać upisao je 5 poena u Grudama, dok su na kraju priliku dobili i oni najmlađi pa je 2 poena upisao i Stjepan Stipić.

U Rami najbolji je bio Patrik Ćavar s 21 košem.

Nekako se čini da je u Rami u novoj sezoni nestalo onog žara kakav su imali u prvoj polovini prošle godine kad su grizli do kraja do naslova prvaka, međutim ovo je tek početak drugog dijela sezone pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li momčad rasti kako vrijeme bude odmicalo.

Grude drže vrh ljestvice, a važno je samo nastaviti s dobrim igrama.

FOTOGALERIJA: Grude - Rama 85:71

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • GrUde12.02.2024 11:20 sati
    Ferdo Ević najbolji šuter lige
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO