FOTO: Gruđanke slavile, Ana i Lea se nazabijale! Ni Topčićkin top u rukama nije pomogao Krajini

Datum objave: 10.02.2024   Broj čitanja: 1131
U pobjedi Ana Petrović i Lea Bošnjak zabile su po 8 golova, Matea Šumelj 6, Tea Petković i kapetanica Karla Lovrić po 5 i 1 gol je upisala Mia Lugonjić.
FOTO: Gruđanke slavile, Ana i Lea se nazabijale! Ni Topčićkin top u rukama nije pomogao Krajini


Kad se pogleda rezultat reklo bi se kako su prvakinje došle do lagane pobjede protiv OŽRK Krajina, međutim nije bilo nimalo jednostavno i u nekim trenucima se činilo da su Gruđanke još u zimskoj pauzi pa je i trenerica Zlata Zubac morala vikati, a predsjednik Zoran Trlin mahati rukama, međutim sve je dobro završilo.

A završilo je s 35:22 za HRK Grude.

Gruđanke su imale lijep niz na otvaranju utakmice pa je u 6. minuti bilo 5:0. No djevojke iz Cazina nisu bile previše impresionirane prvakinjama pa su izjednačile na 9:9 u 21. minuti. Na poluvrijeme se otišlo s minimalnom prednošću Gruđanki od 14:13.

Ipak, nastavak je bio kudikamo bolji, iako je osjetno da se još nije uhvatila natjecateljska forma na kakvu smo od Gruđanki navikli jer bilo je pokoje nelogično gubljenje lopte, golova kakvi obično ne ulaze kad su Grude u naletu, ali sigurno da će i to nadoći kroz naredne tjedne.

U pobjedi Ana Petrović i Lea Bošnjak bile su preraspoložene i zabile su po 8 golova, Matea Šumelj 6, Tea Petković i kapetanica Karla Lovrić po 5 i 1 gol je upisala Mia Lugonjić.

A u jednom trenutku su upravo svi pogledi bili usmjereni prema ponajboljoj Mateji Šumelj, ali srećom sjajna igračica se pridigla, te uz pomoć rukometašica otišla prisilno na klupu.

Kod gošći iz Cazina vrijedi istaknuti Azru Topčić koja je imala pravi top u ruci i zabila 9 golova, ali nedovoljno za nešto više u ekipi OŽRK Krajina.

Sve u svemu rezultatski dobar početak drugog dijela sezone, ali još je puno utakmica pred Grudama.


FOTOGALERIJA: HRK Grude - OŽRK Krajina 35:22


Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO