Napustio nas je prepoznatljivi hercegovački glas: Preminuo je Mijo Kelava

Datum objave: 10.02.2024   Broj čitanja: 5049
Prepoznatljiv način rada, osobita veza sa slušateljima, kolegijalnost i motivacijske riječi za sve nas koji smo svoj rad izgrađivali uz kolegu Kelavu ostaju upamćeni.
Napustio nas je prepoznatljivi hercegovački glas: Preminuo je Mijo Kelava


Nakon borbe s bolešću, noćas je u 71. godini preminuo naš kolega, dugogodišnji djelatnik Radiotelevizije Herceg-Bosne Mijo Kelava.

Rođen je 4. listopada 1953. u Vojkovcima, Tomislavgrad. U osnovnoj školi došao je u Sarajevo gdje je završio srednjoškolsku i fakultetsku naobrazbu. Radio je na Radio Sarajevu, otkuda je 1992. godine, sa suprugom i četiri sina, došao u Mostar.

Od utemeljenja Radiotelevizije Herceg Bosne 1993. godine pa sve do umirovljenja 2018. radio je kao novinar i urednik u ovoj medijskoj kući.

Prepoznatljiv način rada, osobita veza sa slušateljima, kolegijalnost i motivacijske riječi za sve nas koji smo svoj rad izgrađivali uz kolegu Kelavu ostaju upamćeni, kao i tonski zapisi koje čuvamo. Posljednji put, naši slušatelji mogli su ga čuti u programu kada smo ga pozvali i čestitali mu 70. rođendan.

Posljednji ispraćaj će biti u nedjelju, 11. veljače 2024. godine iz Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u 14 sati, obitelj prima sućut od 13.15 sati. Pokop je na katoličkom groblju Raštani u Mostaru.

Kolektiv Radiotelevizije Herceg Bosne upućuje posljednji pozdrav dragom kolegi, a obitelji izražava iskrenu sućut.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Jozo10.02.2024 17:33 sati
    Nisu "Vojkovcima" već Vojkovićima
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO