Čavara se zbog nečeg osvećuje Suzani Krišto!? HDZ se kvalitetno ljulja u Središnjoj Bosni

Datum objave: 08.02.2024   Broj čitanja: 1542
Odnarođeni kadrovi su umislili da su mali bogovi, međutim nejasno je zbog čega lider HDZ-a BiH Dragan Čović i dalje čvrsto vjeruje likovima koji ništa nisu pokazali da bi im se i dalje vjerovalo.
Čavara se zbog nečeg osvećuje Suzani Krišto!? HDZ se kvalitetno ljulja u Središnjoj Bosni


Nakon što je Tonka Krešić otpisana od strane vrha HDZ-a BiH, još jedna žena koja je visoko kotirala prizemljena je. Radi se o Suzani Krišto, mladoj i perspektivnoj političarki koju je uklonio ni više ni manje nego Marinko Čavara.

Mnogima je to bilo čudno jer su odnos Čavare i njegove političke miljenice smatrali jako bliskim, međutim očito se nešto veliko u međuvremenu dogodilo pa joj se Čavara na ovaj način osvećuje pa ju je dao izbaciti i iz Općinskog odbora HDZ-a u Busovači.

U posljednje vrijeme Čavara se itekako zaigrao s izbacivanjem nepodobnih kadrova i HDZ BiH je ozbiljno uzdrman u Središnjoj Bosni zbog toga što su, kako ih sugovornik portala Herc.info naziva, odnarođeni kadrovi umislili da su mali bogovi, međutim nejasno je zbog čega lider HDZ-a BiH Dragan Čović i dalje čvrsto vjeruje likovima koji ništa nisu pokazali da bi im se i dalje vjerovalo.

U konkretnom slučaju, o Čavari se više čitalo u kontekstu pomilovanja zatvorenika dok je bio šef Federacije, a završio je i na američkoj crnoj listi. Također, pamti ga se i po prijevozu suncobrana u službenom automobilu, što su zabilježile i kamere, a tema je i dalje atentat koji je, navodno, na njega izvršen, a oko kojeg bi se uskoro mogla oglasiti i sama Suzana Krišto jer je duboko bila upućena u situaciju oko bivšeg predsjednika Federacije.

Međutim, što god se događalo Čavara je i dalje predsjedatelj Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, a za funkciju ga je izabrao, a tko drugi nego vrh HDZ-a BiH.


Herc.info

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO