S Biokova odjekuje Antonijin glas! Mlada dama ima stado krava i ne bi se mijenjala ni za jedan dan života u gradu i u kafićima

Datum objave: 31.01.2024   Broj čitanja: 11555
Ja odem do grada, a sve manje sam u kafićima, to me ne zanima jer moje krave traže brigu i ranom zorom i kasno uvečer, a meni je to uživanje i ne bih ovaj život mijenjala za bilo koji drugi.
S Biokova odjekuje Antonijin glas! Mlada dama ima stado krava i ne bi se mijenjala ni za jedan dan života u gradu i u kafićima


Kada joj je bilo svega trinaest godina nagovorila je oca da joj kupi kravu, danas sa svojih dvadeset i pet Antonia Tomaš iz Brela Gornjih, na Biokovu, ima stado od trideset krava i živi svoj san.

Za 24sata koji u cijelosti donosi razgovor s njom Antonia je kazala kako joj je lijepo i kako svoj život ne bi mijenjala ni za dan života u gradu. - Ja odem do grada, a sve manje sam u kafićima, to me ne zanima jer moje krave traže brigu i ranom zorom i kasno uvečer, a meni je to uživanje i ne bih ovaj život mijenjala za bilo koji drugi - govori mlada djevojka s Biokova.

Ona prodaje mlijeko, proizvodi sir, prodaje i meso, uzgaja i povećava grla u svom stadu.

Bila je izvrsna učenica u srednjoj, razmišljala o veterini, ali odlučila se za ovaj posao koji je upotpunjuje, prenosi Herc.info.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 31.01.2024 08:46 sati
    Pametna cura,a ne ko vecina daje placu za prance kose ,nokte i tracking po licu, treba im naplavivati po 100eura tretman kad su tako"pametne".
  • Ana31.01.2024 07:42 sati
    I lijepa i pametna i odvazna, bravo!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO