Stelu oplakuje cijela Hrvatska: U tri godine ostala bez majke, bake, djeda... a sad je i njezin mladi život ugašen

Datum objave: 30.01.2024   Broj čitanja: 6878
Igor Prgić, otac daruvarskog repera Luke Prgića Prge, Stelinog dugogodišnjeg dečka, rekao je za 24 sata da im je Novaković u utorak u jutarnjim satima javila da je položila ispit.
Stelu oplakuje cijela Hrvatska: U tri godine ostala bez majke, bake, djeda... a sad je i njezin mladi život ugašen


Vijest da je u Lovranu u utorak oko 11 sati poginula 23-godišnja Stela Novaković uzdrmala je njezin rodni Daruvar do temelja. Novaković i još dvije djevojke u ranim 20-ima hodale su nogostupom kod hotela Park kada je na njih naletjelo teretno vozilo, odnosno kamion.

Jedan je svjedok za 24 sata rekao da je kamionu za čijim je volanom bio 41-godišnji muškarac "popustio stabilizator" te da mu se zbog toga otkačila "noga". "Prvo je pokupio prometni znak, a onda tu nesretnu curu. Vukao ju je 20-tak metara", rekao je svjedok.

Jedna od djevojaka koje su bile s Novaković zadobila je teške i po život opasne ozljede koje nastoje sanirati liječnici KBC-a Rijeka, a druga je lakše ozlijeđena.

Igor Prgić, otac daruvarskog repera Luke Prgića Prge, Stelinog dugogodišnjeg dečka, rekao je za 24 sata da im je Novaković u utorak u jutarnjim satima javila da je položila ispit te s kolegicama s kojima je studirala na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvo Sveučilišta u Rijeci otišla na kavu. "Nažalost, dok su hodale nogostupom naletio je iza leđa kamion i udario Stelu koja je podlegla ozljedama", rekao je Igor Prgić za 24 sata.

 

Daruvarčani koji su poznavali Novaković rekli su da je bila draga, pametna i nasmijana. Studirala je na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci i sve ispite polagala u roku. Trebala je diplomirati za godinu dana.

24 sata navodi da je Novaković u kratkom roku ostala gotovo bez cijele uže obitelji. Prije tri godine umrla joj je majka, a nakon toga djed i baka. "Teško je naći osobu koja je dobila toliko udaraca sudbine, a da i dalje ostane normalna. Nakon majčine smrti često je bila kod nas, jer je u dugogodišnjoj vezi s našim sinom Lukom. Doista smo ju prihvatili kao rođeno dijete", rekao je Igor Prgić za 24 sata te dodao da je Luki bila sve na svijetu, a i on njoj.

Doznaje se da je prije ispita otišla u Pulu i posjetila svoga dečka Luku Prgića. U Lovran je stigla iz Pule. Namjeravala se nakon položenog ispita vratiti u Pulu i družiti se s dečkom. 24 sata piše da su se Novaković i Prgić planirali skrasiti u Puli nakon što odstudiraju svoje.

Otac Stele Novaković Dražen otišao je u Lovran.

Brat vozača kamiona za 24 sata je rekao da je on u teškom stanju i da je psihički rastrojen.

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci i Policijska uprava primorsko-goranska provode izvide i dokazne radnje kako bi se utvrdili način i uzrok nesreće u kojoj je Novaković poginula.

 

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO