Trese se Poljud! Na teren izišli PERIŠIĆ i BREKALO! Počeo Jadranski derbi

Datum objave: 28.01.2024   Broj čitanja: 2327
Perišić je dite Hajduka i cijeli je život u inozemstvu, te je jedan od najboljih nogometaša svijeta, dok je Brekalo dijete Dinama čija nesposobna uprava nije uspjela dovesti svog pulena.
Trese se Poljud! Na teren izišli PERIŠIĆ i BREKALO! Počeo Jadranski derbi

 

U trans je bačena poljudska ljepotica nakon što su na travnjak izišli Ivan Perišić i Josip Brekalo, dva strašna pojačanja Hajduka za nastavak sezone, u kojem je cilj nakon skoro dva desetljeća donijeti titulu na Poljud. Navijači su im zapjevali: Ruke ćemo skupa za Bile dići...

Hajduk igra Jadranski derbi, a brojna lica iz Hercegovine, Bosne, Hrvatske, danas su na rasprodanom Poljudu gdje je želja pobijediti Rijeku i nastaviti put prema željno iščekivanoj tituli.

Sigurno su, iako ne igraju danas, vjetar u leđa pojačanja Perišić i Brekalo. Perišić je dite Hajduka i cijeli je život u inozemstvu, te je jedan od najboljih nogometaša svijeta, dok je Brekalo dijete Dinama čija nesposobna uprava nije uspjela dovesti svog pulena, te je on završio u Hajduku iz revolta, a zasigurno će biti fantastično pojačanje Bilima.


Dva Vatrena zajedno gledaju utakmicu Hajduk - Rijeka.


Herc.info

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO