Ovo je najveća prepreka dolasku Bobana u Dinamo, iako on želi doći!

Datum objave: 25.01.2024   Broj čitanja: 2808
Ali ja sam tu, ne moram biti predsjednik, mogu biti i nešto drugo u HNS-u, mogu biti i trener u Dinamovoj školi. Moji životni putevi nakon karijere bili su jasni, znao sam da ću živjeti u Hrvatskoj.
Ovo je najveća prepreka dolasku Bobana u Dinamo, iako on želi doći!


Zvone Boban otišao je iz UEFA-e zbog neslaganja s predsjednikom Aleksandrom Čeferinom. Nije mogao ni želio prijeći preko Čeferinova pokušaja da, kako on smatra, nasilno ostane na vlasti duže nego što je trebao, objasnio je za Index. Boban je od 2016. do 2019. radio u FIFA-i kao zamjenik glavnog tajnika, a od lipnja do 2019. do ožujka 2020. bio je desna ruka Paolu Maldiniju u Milanu. Od travnja 2021. je u UEFA-i, koja je zbog njega izmislila funkciju šefa nogometa.

Bobana želi hrvatska nogometna javnost

Sada je nezaposlen. Bobana hrvatski nogometni fanovi žele vidjeti u HNS-u ili Dinamu, no on nije htio doći dok je hrvatskim nogometom vladao Zdravko Mamić, međutim sada vlada još veći kaos jer Dinamo pljačkaju svi koji su u Upravi, a čiji su najbliži registrirali tvrtke za izvlačenje novca iz Dinama.


Ako dođe u Dinamo, što mu je želja, teško da će se moći izvući iz ralja struje koja uz podršku Grada Zagreba i gradonačelnika Tomaševića pljačka Dinamo, a to su Barišić, Peras, Hanžel, Antolić. Navedeni igrači u potpunosti kontroliraju Dinamo i sklapaju ugovore sa svojim tvrtkama pomoću kojih izvlače novac iz jednog od najvećih sportskih kolektiva i pitanje je kako bi Boban tu funkcionirao.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Boban25.01.2024 15:50 sati
    I on bi izvlacio radi dinama
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO