Biden: Ako Rusija pobijedi u Ukrajini, što mislite da će se dogoditi s balkanskim zemljama?

Datum objave: 20.01.2024   Broj čitanja: 2850
Američki predsjednik Joe Biden je jučer tijekom obraćanja u Bijeloj kući upozorio na to da bi ukidanje financijske pomoći Ukrajini moglo dovesti do krize u zemljama Balkana.
Biden: Ako Rusija pobijedi u Ukrajini, što mislite da će se dogoditi s balkanskim zemljama?


"Ako odemo, a Rusija izdržati njihov napad i pobijedi Ukrajinu, što mislite da će se dogoditi u balkanskim zemljama? Što mislite da će se dogoditi od Poljske do Mađarske?" upitao je.

Glavni Bidenovi suradnici otvoreno su rekli zastupnicima na privatnom sastanku u srijedu da bi, ako Kongres uskoro ne odobri dodatnu vojnu pomoć Ukrajini, Rusija mogla dobiti rat za nekoliko tjedana - u najboljem slučaju za nekoliko mjeseci, piše NBC News.

Savjetnik za nacionalnu sigurnost Jake Sullivan i direktorica Nacionalne obavještajne službe Avril Haines su tada naveli kako nije slučajno da je Putin pokrenuo svoj najveći zračni napad od početka invazije na Ukrajinu nakon što Kongres prošlog mjeseca nije odobrio dodatnu pomoć.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Peri Kacavenda22.01.2024 14:30 sati
    Bolesni su svi iz tig dijela RS jer ozravje idola ima devenerativan uticaj na sve koji su iz tog kraja a primere imate na trenutni uvid od bolesnig idola Nazalost zrtve su nevini
  • Ja21.01.2024 10:33 sati
    Jel to netko prijeti?
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO