Aplikacija za praćenje cijena goriva još ne funkcionira

Datum objave: 18.01.2024   Broj čitanja: 2715
U fazi smo implementacije novih funkcionalnosti, prebacivanje na nove i brže servere..poručuju iz federalnog ministarstva trgovine.
Aplikacija za praćenje cijena goriva još ne funkcionira

Zbog tehničkih poteškoća web aplikacija Federalnog ministarstva trgovine, www.eopc.fmt.gov.ba trenutno nije dostupna za upotrebu.

 ''Kako se radi o zastarjelom sustavu Federalno ministarstvo trgovine odlučilo se za nabavku novog softvera i izradu nove aplikacije kako se ne bi ubuduće događalo da korisnici zbog tehničkih problema budu uskraćeni za uslugu. Prateći korake u digitalizaciji kao i nove standarde u poslovanju, u fazi smo implementacije novih funkcionalnosti, prebacivanje na nove i brže servere kako bi korisnicima olakšali i omogućili bolje uvid u kretanje cijena naftnih derivata'', priopćilo je Federalno ministarstvo trgovine.

Iz tog ministarstvo mole gospodarske subjekte, koji radi evidentiranja dostavljaju Federalnom ministarstvu trgovine obavijesti o promjeni cijena i marži (OPC i OPM obrasci), da postupe u skladu s točkom 5. Uputstva o načinu, sadržaju i rokovima dostave obavještenja o promjeni cijena i marži pojedinih proizvoda i usluga te Ministarstvu dostave obrasce OPC i OPM putem faksa do 13 sati radnog dana koji prethodi početku primjene novih maloprodajnih cijena, odnosno marži, odnosno na OPC i OPM obrascu, koji je sastavni dio navedenog uputstva.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO