Ni godina dana nije prošla od smrti... Ćirina kćer tuži majku Zdenku i brata Miroslava zbog nekretnina

Datum objave: 17.01.2024   Broj čitanja: 47774
Kćer Barbara za sada ne sudjeluje u bitki za nasljedstvo, međutim kći Katherine je tužila majku Zdenku i brata Miroslava jer smatra da su je zakinuli na kvadratima...
Ni godina dana nije prošla od smrti... Ćirina kćer tuži majku Zdenku i brata Miroslava zbog nekretnina


Ni godina dana nije prošla od smrti Ćire Blaževića, a u obitelji već problemi. Njegova kćer tuži svoju majku, Ćirinu suprugu i svog brata Ćirina sina zbog imovine. Ćiro je i za života bio razočaran postupcima djece, međutim u svom stilu bi im prijetio imovinom ili ih prozivao u medijima, a evo sad kad njega nema problemi. Ipak sa sinom je bio u najboljim odnosima, a s kćerima, jedna živi u Švicarskoj, a druga u Americi, i nije bio u najboljim odnosima. - Imam rak, a kćeri i ne pitaju kako sam - kazao je krajem 2022. godine.

Ipak, kćer Barbara za sada ne sudjeluje u bitki za nasljedstvo, međutim kći Katherine je tužila majku Zdenku i brata Miroslava jer smatra da su je zakinuli na kvadratima... tužbu je podnijela jako brzo nakon Ćirine smrti, a Zdenka i Miroslav mlađi su potpisali ugovor o doživotnom uzdržavanju Ćire tri tjedna prije smrti trenera svih trenera pa u tom kontekstu Katherine tvrdi da su joj oteli imovinu jer nakon Ćirine smrti sve pripada onima koji su s njim potpisali ugovor o doživotnom uzdržavanju.


Herc.info

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO