Slavonija zavijena u crno nakon pogibije prijatelja: Dobri dečki, bili su za primjer

Datum objave: 09.12.2023   Broj čitanja: 20905
Znam dečka koji je vozio auto, bio je jako dobar čovjek. Nikad nije divljao autom i vozio ludo, ne znam što se dogodilo... 15 minuta prije tragedije smo bili s njim u kafiću.
Slavonija zavijena u crno nakon pogibije prijatelja: Dobri dečki, bili su za primjer


U petak, oko 19:41, u selu Komletinci dogodila se tragična prometna nesreća, u kojoj su život izgubile dvije mlade osobe. Mladić je navodno izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u stablo samo stotinu metara od posljednje kuće u selu.

Nesreća se dogodila 15 minuta nakon što je bio s prijateljima u kafiću. Prema navodima mještanina, mladić je planirao odvesti prijatelja u Donje Novo Selo kući te se prilikom izlaska iz Komletinaca BMW-om zabio u stablo.

- Znam dečka koji je vozio auto, bio je jako dobar čovjek. Nikad nije divljao autom i vozio ludo, ne znam što se dogodilo... 15 minuta prije tragedije smo bili s njim u kafiću. Čovjek je bio jako dobar, evo koga god da pitate u selu znat će ga samo po dobrom. Prije je vozio Fiata, a BMW je tek kupio prije mjesec dana. Znam ga samo po dobrome - kazao je za 24sata mladić koji poznaje poginulog vozača.

Mještani biranim riječima govore i o putniku iz vozila koji je izgubio život. - Jako me potreslo sve to! Mario je bio jako dobar dečko, ne znam što bih više rekla - kazala je poznanica drugog dečka koji je poginuo u prometnoj nesreći.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO