Bravo Grbešići! Hercegovački poduzetnici podigli plaće za 25 posto! Radnicima za Božić 470 eura!

Datum objave: 08.12.2023   Broj čitanja: 10777
Mirko Grbešić ne samo da je bio uspješan poduzetnik, već je bio i mudar čovjek, vizionar koji je djeci usadio ljudske vrijednosti, kako bi nastavili njegovim putem.
Bravo Grbešići! Hercegovački poduzetnici podigli plaće za 25 posto! Radnicima za Božić 470 eura!


A kako stvari stoje i idu tim putem. Tijekom ove godine plaće zaposlenika Saponije i Kandita značajno su povećane, neto plaće su u ukupnoj razini veće za 25 posto u odnosu na prošlu godinu, prenosi Herc.info.
 

Deterdžentsko - toaletna industrija Saponia i konditorska tvrtka Kandit, iz sastava Mepas Grupe, danas su izvijestile da su tijekom ove godine povećale neto plaće svojim zaposlenicima za 25 posto u odnosu na prošlu godinu.

"Tijekom ove godine plaće zaposlenika Saponije i Kandita značajno su povećane, neto plaće su u ukupnoj razini veće za 25 posto u odnosu na prošlu godinu", navodi se u priopćenju te dodaje kako je poseban naglasak stavljen na proizvodno i logističko-distributivni sektor.

Tvrtke ističu da je to prvi korak u dugoročnom ulaganju u ljudske potencijale te naglašavaju ključnu ulogu zaposlenika za daljnji razvoj kompanija. U priopćenju se navodi kako je Mepas Grupa investirala u zadnjih desetak godina u Saponiju oko 75 milijuna eura, a u Kandit oko 45 milijuna eura za razvoj poslovanja.

Snažan fokus na inovacijama i poslovnom razvoju rezultirao je rastom efikasnosti i prihoda za obje tvrtke, kazali su. Napominju i kako će obje tvrtke u prosincu isplatiti dar za djecu u iznosu od 40 eura te božićnicu u iznosu od 270 eura po zaposleniku. Dodatno, zaposlenici će biti nagrađeni za radne rezultate iznosom od 200 eura.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO