Biden proslavio 81. rođendan, kaže da mu ponestaje mjesta za svijeće

Datum objave: 23.11.2023   Broj čitanja: 3624
Biden je nasmijan pozirao uz rođendansku tortu na kojoj je bila upaljena 81 svijećica: Hvala svima na rođendanskim željama. Ispostavilo se da vam na 146. rođendan ponestaje mjesta za svijeće
Biden proslavio 81. rođendan, kaže da mu ponestaje mjesta za svijeće


Američki predsjednik Joe Biden nedavno je proslavio 81. rođendan, a fotografija na kojoj pozira s tortom postala je predmet brojnih šala i memova na društvenim mrežama.

Naime, Biden je nasmijan pozirao uz rođendansku tortu na kojoj je bila upaljena 81 svijećica. S obzirom da ih je bilo tako puno na maloj površini, svjećice su se spojile u veliki plamen, a i njegov osmijeh ne izgleda bezazleno.

Američki predsjednik se i sam našalio na taj račun.

"Hvala svima na rođendanskim željama. Ispostavilo se da vam na 146. rođendan ponestaje mjesta za svijeće", napisao je u opisu, a pratitelji su se brzo nadovezali u komentarima.

"Tko god se odlučio našaliti s njegovim godinama treba dobiti povišicu", "Dajte njegovom asistentu za društvene mreže povišicu", "Ova torta izgleda kao njegova finalna destinacija", neki su od komentara, a rekacije su se pojavile i na platformi X.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO