Dramatični trenutci na autocesti u Dalmaciji: Vozaču fatalno pozlilo, ono što je napravio spasilo je živote mladih igrača

Datum objave: 19.11.2023   Broj čitanja: 2015
Vozač je čak uspio i zaustaviti autobus pun mladih igrača Sloge iz Mravinaca, koji su još u šoku..
Dramatični trenutci na autocesti u Dalmaciji: Vozaču fatalno pozlilo, ono što je napravio spasilo je živote mladih igrača

Šokantne i tragične scene doživjeli su nogometaši Sloge iz Mravinaca, koji su u nedjelju trebali igrati utakmicu protiv Primorca u Biogradu, kada je vozaču autobusa iznenada pozlilo na autocesti.

Kako piše Slobodna Dalmacija, vozaču autobusa kluba iz Mravinaca pozlilo je na autocesti, klupsko osoblje mu je odmah priskočilo u pomoć, ali nažalost nisu uspjeli spasiti nesretnog muškarca.

 

Odmah je pozvana i hitna pomoć, ali je vozač nažalost preminuo prije nego što su došli liječnici, koji su samo mogli konstatirati smrt muškarca, kada su stigli na mjesto događaja.

Herojski čin

 

Preminuli vozač je ostao nevjerojatno priseban u trenutcima prije nego što mu je pozlilo te je uspio skrenuti autobus iz vozne u zaustavnu traku na autocesti i tako je izbjegao potencijalnu veliku tragediju.

Vozač je čak uspio i zaustaviti autobus pun mladih igrača Sloge iz Mravinaca, koji su još u šoku, isto kao i njihovi sportski suparnici iz Primorca.

“Sve nas je ovo strašno potreslo, do sada smo morali čekati mrtvozornika, da sve obavi. Da možemo krenuti. Sad se vraćamo kući”, ispričao je za SD jedan od članova Sloge i ispričao traumatično iskustvo.


Dramatično trenutci

“Vidjeli smo da je vozač loše, ali srećom je uspio nekako smanjiti brzinu da skrenemo prema toj zaustavnoj traci, bilo je bitno da se brzina smanji. Mi koji smo bili blizu vozača smo priskočili i zakočili do kraja, ugasili motor autobusa.Naslonili smo se na zaštitnu ogradu. Naš fizioterapeut je odmah krenuo s masiranjem, pružanjem umjetnog disanja, ali nismo mogli otvoriti vrata od autobusa radi te ograde.Pokušali smo pokrenuti autobus, ali nije se moglo, autobus ni da se pomakne. Ostali smo u mjestu. Onda smo na kraju čovjeka izvukli kroz vozačev prozor. Kad je hitna došla, pokušali na licu mjesta reanimirati ga, trudili se pola sata, ali ništa se nije moglo napraviti”, ispričao je dramatične trenutke na autocesti član kluba uz Mravinaca.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO