NAJRASTRČANIJA FOTOGALERIJA iz središta općine Grude! Najbrže Anamarija i Petra, najbrži Jure i Stjepan, a svi su pobjednici! FOTO/VIDEO

Datum objave: 14.11.2023   Broj čitanja: 3222
Ulična utrka učenika grudskih škola spektakularno je sportsko natjecanje koje se održava u sklopu Dana općine Grude.
NAJRASTRČANIJA FOTOGALERIJA iz središta općine Grude! Najbrže Anamarija i Petra, najbrži Jure i Stjepan, a svi su pobjednici! FOTO/VIDEO

Jučer je već od ranog jutra bilo živo na ulicama grada koji svoj dan slavi 18. studenog, na obljetnicu utemeljenja Hrvatske zajednice Herceg Bosne u hotelu Grude.

Pročelnik za sport u općini Grude Srećko Mikulić nastojao je sportski dio učiniti što zanimljivijim, a da djeci ništa ne nedostaje pobrinula se također Općina Grude koja je osigurala sendviće i sokove za sve, od natjecatelja do njihovih navijača.

Utrka je počela djevojčicama iz osnovnih škola. Nina Marić je odnijela pobjedu ispred Anamarije Grizelj i Josipe Leventić, a sve tri zasluženo su se popele na postolje. I kod osnovnoškolaca je bilo zanimljivo. Čak je u fotofinišu moglo biti svašta, međutim Jure Kondža iskusno je sačuvao prednost ispred Frane Grubišića, a treće mjesto osvojio je Mateo Milas.

Kod srednjoškolki također se vodila velika bitka, a najbrža je bila Petra Vlašić ispred Lare Bilić i Ive Prlić, a sve tri dobile su medalje i priznanje za uspjeh u utrci od Općine Grude.

Srednjoškolci su, također, do rutinski, do kraja trčali svoju rutu. Najbrže je grudske ulice prošao Stjepan Prlić, dok je drugo mjesto osvojio Ivan Katura, a treće Jakov Leko.

Prigodan govor održao je grudski načelnik Ljubo Grizelj poručivši sudionicima kako su svi pobjednici i koliko je važno sudjelovati u ovakvim događajima.

Događaj su uljepšale Grudske mažoretkinje koje su ples izvele prije početka i na kraju natjecanja.

Nagrade najboljima uručili su predsjednica Općinskog vijeća Franka Leko, ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Danijela Perić, pomoćnica načelnika Draženka Prlić i šef ureda načelnika i predsjednik HNK Grude Josip Tomić.


FOTOGALERIJA: Ulična utrka općine Grude 2023.


Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO