Užas: Poginula dvojica nogometaša Sloge, trojica se uspjela spasiti

Datum objave: 12.11.2023   Broj čitanja: 6543
Tri su se nogometaša spasiti i izići iz vozila, ali nažalost u vodi su ostali naš član i kapetan Sloge, Nedžad Mujagić Džoni zaposlen u JKP "10. juli" koji je radio na naplati računa za utrošenu vodu i Fajić Adnan.
Užas: Poginula dvojica nogometaša Sloge, trojica se uspjela spasiti


Teška prometna nesreća dogodila se jutros u Bosanskoj Otoci, a život su izgubile dvije osobe. Naime, automobil je sletio s ceste i završio rijeci u Uni. U automobilu se nalazilo pet osoba, a tri su se uspjele spasiti.


O tragediji su se oglasili na Facebook stranci Gradskog odbora SDP-a Bosanska Krupa. - Dragi prijatelji, noćas se dogodila tragedija u Bosanskoj Otoci. Igrači NK Sloga iz Bosanske Otoke, njih pet je imalo prometnu nesreću i sletjeli su s ceste pored mosta u Bosanskoj Otoci. Tri su se nogometaša spasiti i izići iz vozila, ali nažalost u vodi su ostali naš član i kapetan Sloge, Nedžad Mujagić Džoni zaposlen u JKP "10. juli" koji je radio na naplati računa za utrošenu vodu i Fajić Adnan, sin Fajić Rizaha, koji je i sam nosio dres najdražeg kluba inače zaposlen na benzinskoj crpki Energopetrol. Ekipe službe za spašavanje na vodi i u vodi i članovi Kajak-kanu kluba Kormoran od jutarnjih sati rade na vađenju olupine i tijela stradalih. Stradalim neka je pokoj vječni, a današnje predviđeno druženje članova i simpatizera GO SDP BiH planirano za 12.00 sati u Šujnovcu se do daljnjeg otkazuje. Žalost velika - naveli su.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO