Velike štete u Vrgorcu, u Zagori uništena groblja

Datum objave: 03.11.2023   Broj čitanja: 3581
Državni hidrometeorološki zavod izdao je crveno upozorenje za nepovoljne vremenske uvjete na priobalju i u zaleđu. Vjetar će biti umjeren, odnosno jak jugozapadni i južni.
Velike štete u Vrgorcu, u Zagori uništena groblja


Olujni vjetar prouzročio je u petak velike štete u Vrgorcu, gdje je u Hercegovačkoj ulici otkinuo krov sa zgrade i bacio ga na pločnik kod Policijske postaje, a u Ulici Rade Miletića stablo je palo na kolnik. Na terenu su vatrogasci koji čiste i saniraju štete, a policija regulira promet koji je zatvoren kroz nekoliko ulica dok se uklone stabla i dijelovi krovne konstrukcije.

Državni hidrometeorološki zavod izdao je crveno upozorenje za nepovoljne vremenske uvjete na priobalju i u zaleđu. Vjetar će biti umjeren, odnosno jak jugozapadni i južni. Na Jadranu će i dalje biti olujnih udara i u subotu ujutro, no vjetar će slabiti kako dan bude odmicao.

Dizanje razine mora pogodilo je otoke Hvar, Brač, Vis i Korčulu, gdje su potopljeni objekti uz more i brojne ceste. Ništa bolje nisu prošli ni Kaštela, Trogir i Čiovo. Nevrijeme je pogodilo i Zagoru gdje su uništena groblja.


Foto: Pixsell

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO