Sugovornik iz Vinjana Gornjih: I moj unuk je trebao biti s njima, sa stradalim sam redovito pio kavu

Datum objave: 01.11.2023   Broj čitanja: 9094
Znao sam dečke. Nisam sinoć mogao spavati, došao sam ovdje. I moj je unuk htio ići - priča nam jedan mještanin Imotskog. Dodaje da je unuku rekao da će doći on po njega gdje god i kad god treba. Mladići su planirali ići u diskoteku u Posušju.
Sugovornik iz Vinjana Gornjih: I moj unuk je trebao biti s njima, sa stradalim sam redovito pio kavu


Teška prometna nesreća dogodila se sinoć u Vinjanima Gornjem, u zaseoku Kutleše. Život je na mjestu nesreće izgubio 20-godišnjak koji je upravljao Mercedes vozilom i 17-godišnji suvozač.


U automobilu su se nalazila još dva mladića, 17-godišnjak i 18-godišnjak, koji su zadobili teške tjelesne ozljede opasne po život te su prevezeni u KB Split gdje se liječnici nadljudskim naporima bore za unesrećene.


- Znao sam dečke. Nisam sinoć mogao spavati, došao sam ovdje. I moj je unuk htio ići - priča nam jedan mještanin Imotskog. Dodaje da je unuku rekao da će doći on po njega gdje god i kad god treba. Nesreća se dogodila na cesti koja vodi iz pravca grada Imotskog prema Posušju, a mladići su planirali ići u posušku diskoteku. Baš tu na tom dijelu prometnice, govore za 24sata dobro upućeni, česte su prometne, ali nikada sa ovakvim tragičnim posljedicama. - Svako tri do pet mjeseci dogodi se ovakav jedan problem - kaže nam sugovornik. Bio je prijatelj s jednim od stradalih mladića. - Dvije godine popijem kavu s tim dečkom. Ako nema u trgovini, on donese. Nisam mogao spavati zbog tragedije. Moj unuk je ostao kući, nisam mu dopustio da ide. Rekao sam mu doći ću po tebe tih 100 kilometara, ako želiš ići - ispričao je među ostalim.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO