Šta li joj je više?! Benjamina Karić izvrijeđala Gruđanina, a mislila Imoćanina ili po običaju nije ništa mislila

Datum objave: 23.10.2023   Broj čitanja: 6531
Benjamina Karić je gradonačelnica Sarajeva, lokalna lapača koja u većini slučajeva ne zna što govori. Glavni grad BiH je zbog nje postao predmet ismijavanja.
Šta li joj je više?! Benjamina Karić izvrijeđala Gruđanina, a mislila Imoćanina ili po običaju nije ništa mislila


Dovoljno se podsjetiti kad je umjesto Božića, katolicima čestitala "sretan kalendar", da se vidi o kako se umnoj "liderki" radi.

I opet je Benjamina promašila cijeli nogomet. Došla je na propalestinski skup u Sarajevu, da ugrabi koji pljesak od ispranih mozgova koji kao da nemaju svojih problema nego se svađaju između Palestine i Izraela.

I odmah je Benjamina zbog govora doživjela kritike. Izrael ju je upitao zašto nije osudila terorističke napade Hamasa i činjenicu da Hamas koristi Palestince kao živi štit od Izraelaca. A onda slijedi ono najbolje. Zvonimir Milas iz Imotskog je na Twitteru ustvrdio da pristaše terorističke organizacije Hamas u Sarajevu uživaju podršku sarajevske gradonačelnice Benjamine Karić.

Možda čovjek nije ništa slagao jer Benjamina pojma nema koga uopće podržava, no onda se ona uključuje u priču i šalje žestok odgovor, i to ni više ni manje nego Zvonku Milasu, državnom tajniku Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH, po ocu Gruđaninu, po rođenju Vukovarcu.

Tko zna, možda je Benjamini tlak digla ta kombinacija Gruda i Vukovara (veže ih isti datum 18. 11. 1991.) u Zvonku pa ga je odlučila napasti, iako ni Zvonimir nije mala maca, sin je pokojnog Ivana Milasa, jednog od najbližih suradnjima predsjednika Franje Tuđmana.

Da mi ne filozofiramo, pročitajte što je o Benjamini Karić rekao Almedin Šišić, poznati novinar.

- Dakle ona lujka, mrtva-hladna, napiše čitav akt protestne ponjave hrvatskom državnom sekretaru Zvonku Milasu na tvit koji je pisao Zvonimir Milas, potpuno nebitni tviteraški lik (a onda kasnije tu svoju bruku edituje) zato što je šupljeg mozga, što je bolesna populistkinja koja se odsudno bori za SDfA bošnjačko glasačko tijelo pa onda i vjeruje takvim medijima bespogovorno. Kao npr. Seji Numanoviću i politički tačka ba koji je zavalio ko zadnju budalu objavivši, navodno prvi, netačnu vijest (a kasnije i Slobodna Bosna i još neki mediji iz tog spektra). Ne znam da li bi plakao ili bi umiro od šege, ali sam i dalje u stanju šoka i zbog činjenice da nikom ništa za skandal za koji bi u iole uređenoj pravnoj državi takva osoba/zvaničnik istog trena postala bivša - napisao je Šišić.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO