Je li ovo uhljeb godine u BiH? Ima 35 godina, ujaka koji mu namješta poslove, putuje gdje hoće...

Datum objave: 17.10.2023   Broj čitanja: 17071
Vico je predsjednik Nogometnog saveza BiH koji smatra da je Portugal poluvrijeme dobio s 0:5 jer im je dosuđen penal u 5. minuti.
Je li ovo uhljeb godine u BiH? Ima 35 godina, ujaka koji mu namješta poslove, putuje gdje hoće...


Vico Zeljković je predsjednik Nogometnog saveza BiH. Inače, jednostavnije bi bilo napisati da je nećak lidera RS-a Milorada Dodika, koji s tek 35 godina vedri i oblači bosanskohercegovačkim nogometom.

Čime je Vico zaslužio da bude predsjednik Nogometnog saveza BiH? Teško je to reći. Dodik ga je uhljebio, kao što uhljebljuje i ostale članove svoje obitelji, bez ikakvih posljedica. 


U biografiji Vici piše da se bavio i privatnim biznisom. Evo guglajući malo, lik je imao diskoteku. Ima niz nekretnina po BiH, Hrvatskoj, puno njegovih rabota je pod istragom...

Prethodno je Dodik dao apsolutnu moć Vicinom tati Spasoji i gledajući prihode tvrtki obitelji Zeljković, radi se o milijunima maraka, a svi su poslovi praktički povezani s politikom.

I takav Vico je predsjednik Nogometnog saveza BiH koji smatra da je Portugal poluvrijeme dobio s 0:5 jer im je dosuđen penal u  5. minuti.

Dobro, ako završiš visokoškolsku ustanovu Banja Luka College, ne očekuje se da odišeš prevelikom pameću, ali opet nije red reći da te Portugal 'uništio' zbog penala. Čak se nije morao vaditi ni na neiskusnog, kao izbornika, Savu Miloševića kojeg je on doveo jer nije ovako loše uigrana reprezentacija Savino djelo, već splet svega.

E sad je li Vico Zeljković uhljeb godine? Prisiljen je, zbog Dodika i njegovih poslova, biti na čelu Saveza države koju ne voli, ali plaća je dobra, ne radi u hladnom, putuje, priča koliko Dodiku odgovara, a ovaj mu zauzvrat daje i nekretnine... moguće da je uhljeb godine.

Ali, Bošnjacima i Hrvatima koji vole nogomet nije preporučljivo da ga tjeraju s funkcije jer će biti okarakterizirani kao radikalni islamisti ili ustaše, pa zato je bolje ništa ne komentirati već se pozvati na neke međunarodne institucije jer domaće zasigurno neće odraditi svoj posao...

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO