Brzom reakcijom brata 7-godišnjakinja spašena iz ralja otmičara

Datum objave: 11.10.2023   Broj čitanja: 2143
Policija sada traga za muškarcem između 20 i 30 godina.
Brzom reakcijom brata 7-godišnjakinja spašena iz ralja otmičara

Brzom reakcijom dječaka i njegova oca u posljednji je trenutak spriječena otmica 7-godišnjakinje u njemačkom Buchholzu, gdje je djevojčica bila na igralištu. Policija sada traga za nepoznatim muškarcem između 20 i 30 godina visokim oko 180 cm kojeg se sumnjiči za pokušaj otmice.

 

 

Prema policijskom priopćenju, četvero braće i sestara u dobi od 5 do 12 godina igrali su se na dječjem igralištu na koje je osumnjičeni muškarac redovito dolazio i igrao se s djecom. Ovoga puta nije stao na igri već je iznenada zgrabio djevojčicu i počeo se s njom udaljavati, piše Fenix magazin.

Na sreću, njen najstariji brat to je primijetio te je odmah nazvao oca i rekao mu da je "čudan čovjek" odveo njegovu sestru. Otac je zatim biciklom krenuo prema igralištu te je nekoliko stotina metara dalje pronašao sedmogodišnju kćer i nepoznatog muškarca. Kćer je uzeo i odveo kući odakle je nazvao policiju.

 

 

Nekoliko policijskih službenika krenulo je u potragu za počiniteljem, no nisu ga našli, a s ocem djevojčice nitko nije pričao do sljedećeg tjedna kada je službenik iz povjerenstva za otmice došao ispitati ga. "Ovaj pristup apsolutno ne zadovoljava naše standarde i bit će interno praćen s onima koji su odgovorni" kazao je direktor kriminalističkog odjela Thomas Meyn.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO