Joe Šimunić: Ne mogu se ljutiti na Boga

Datum objave: 10.10.2023   Broj čitanja: 774
Svi moramo svakog dana pronaći snagu ispitati samog sebe, kako možemo biti bolji, kako se možemo popraviti.
Joe Šimunić: Ne mogu se ljutiti na Boga

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Josip Šimunić "svjedočio" je na prvom crkvenom susretu Duhovno-duhovitih večeri na zagrebačkom Svetom Duhu. Progovorio je o obiteljskoj tragediji koja se dogodila prije pet godina.

"U životu mi se prije pet godina dogodila tragedija. Supruga i ja smo izgubili... Možda je to pogrešno rečeno... Naša kći je dobila gripu i za tri dana preminula. Preminula je na Uskrs. Zašto? Kako? Postavljaš si pitanja, ali to je tako. Tko je kriv? Nitko nije kriv, tako je trebalo biti. A ja vam ovdje svjedočim večeras, da nije bilo dragog Boga i molitve, da nije bilo krunice, prijatelja i obitelji oko nas da nas drže da ne padnemo, ne znam što bi bilo...", rekao je.

 
"Danas mogu ovdje stati pred vas i svima reći: Bez dragoga Boga, bez Isusa Krista, bez vjere, bez ljubavi, nema apsolutno ništa, nema tu sreće. Koliko god je meni sad bilo teško to izgovoriti, ali to je tako. Svi moramo svakog dana pronaći snagu ispitati samog sebe, kako možemo biti bolji, kako se možemo popraviti", nastavio je.


"Imam utjehu"

"Ja se ne mogu ljutiti na dragog Boga. Dragi Bog mi je dao kćer, dragi Bog ju je uzeo. Ja sam mu zahvalan što mi daje snagu da vam mogu danas pričati o njoj", zatim je još dodao.

"Meni je osobno jedino, jedino pomoglo kada sam gotovo godinu dana svaku večer molio krunicu i kroz moljenje krunice dobio snagu za ići dalje. Nitko na ovom svijetu neće vratiti moju kćer, ali imam utjehu. Sad je do mene, jednog dana kad preminem, da sam zaslužio otići gore kod nje i biti kod nje. To mi je još jedna dodatna motivacija", zaključio je, prenosi Index.

Luciana Šimunić, trogodišnja kći Josipa Šimunića i njegove supruge Christine Marie, preminula je 2018. u zagrebačkoj Klinici za infektivne bolesti Fran Mihaljević.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO