Radoičić preuzeo odgovornost: Organizirao sam napad na Kosovu!

Datum objave: 29.09.2023   Broj čitanja: 3180
Milan Radoičić je u pismu naveo da je sa sunarodnjacima 24. rujna došao na sjever Kosova sa namjerom da ohrabri srpski narod u pružanju otpora Kurtijevom režimu..
Radoičić preuzeo odgovornost: Organizirao sam napad na Kosovu!

Odvjetnik Milana Radoičića, kontroverznog biznismena i sada već odlazećeg potpredsjednika vodeće partije Srba na Kosovu, Srpske liste, Goran Petronijević, kazao je danas na konferenciji za medije da je Radoičić prihvatio odgovornost za organiziranje oružanog sukoba kod Banjske na sjeveru Kosova prošlog vikenda.


Odvjetnik je pročitao priopćenje Milana Radoičića, javlja Nova.rs.

Odvjetnik Milana Radoičića, Goran Petronijević, pročitao je pismo u kojem se navodi da o svom dolasku na sjever Kosova 24. rujna nije obavijestio nikoga, uključujući i Beograd.

Naveo je i da njegov povratak na sjever Kosova nema veze sa njegovim angažmanom u Srpskoj listi i da je zato podnio ostavku na mesto potpredsjednika, napisao je Radoičić u pismu, a prenosi RTS.

Milan Radoičić je u pismu naveo da je sa sunarodnjacima 24. rujna došao na sjever Kosova sa namjerom da ohrabri srpski narod u pružanju otpora Kurtijevom režimu i "ostvari san o slobodi srpskog naroda".

 

Radoičić preuzeo odgovornost: Organizirao sam napad na Kosovu!
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO