SKB Mostar nabavio robotički uređaj Loop X

Datum objave: 25.09.2023   Broj čitanja: 1395
Investicija u ovaj mobilni robotički sustav za intraoperacijsko snimanje i navigaciju nije samo korak naprijed za SKB Mostar, već i za cjelokupnu medicinsku zajednicu u BiH.
SKB Mostar nabavio robotički uređaj Loop X

Sveučilišna klinička bolnica Mostar na konferenciji za novinare predstavit će najnoviji iskorak u radu Klinike za neurokirurgiju, a riječ je o primjeni najmodernijeg robotičkog uređaja Loop X za intraoperacijsko snimanje kralježnice.

 

Loop X predstavlja spoj najnovijih dostignuća u medicinskoj robotici, intraoperacijskom snimanju visoke razlučivosti i optičkoj navigaciji.

 

Ovaj inovativni uređaj omogućuje izvođenje operacija na kralježnici s visokom preciznošću i sigurnošću te kao takav predstavlja nove standarde u neurokirurškim zahvatima na kralježnici.

 

Investicija u ovaj mobilni robotički sustav za intraoperacijsko snimanje i navigaciju nije samo korak naprijed za SKB Mostar, već i za cjelokupnu medicinsku zajednicu u Bosni i Hercegovini, a i šire jer trenutno je SKB Mostar jedina ustanova koja u čitavoj regiji primjenjuje ovaj uređaj u neurokiruškim zahvatima kralježnice.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO