Kosovo brani državu! Već su ubili trojicu terorista, nakon što im je ubijen policajac

Datum objave: 24.09.2023   Broj čitanja: 1667
Kosovska policija je potvrdila da su trojica terorista ubijena u Banjskoj na Kosovu. Teroristi su jutros ubili jednog kosovskog policajca.
Kosovo brani državu! Već su ubili trojicu terorista, nakon što im je ubijen policajac


Jedan napadač je uhićen, a uhićena su i još četiri osumnjičena kod kojih su pronađeni radio aparati, kao i identifikacija veće količine oružja, municije i razne opreme, piše Koha.

Također, prema riječima ministra u Vladi Kosova Nenada Rašića koji je govorio za Nova.rs nema naznaka da će doći do predaje.

Prema informacijama broj ubijenih napadača bi mogao biti veći s obzirom da je policijska akcija u tijeku.

Premijer Kosova Albin Kurti ranije je održao konferenciju za medije na kojoj je priopćio da se u dvorištu manastira u Banjskoj nalazi 30 teško naoružanih osoba te je naveo da nije riječ o civilima već vojnim i policijskim licima.

Podsjećamo, tri sata iza ponoći, u noći sa subote na nadjelju, na sjeveru Kosova ubijen je jedan policajac, a dva su ranjena, priopćili su iz Kosovske policije iznoseći detalje o ovom slučaju.

Ističu da je jedinica za brze intervencije pogranične policije oko 02:34 sati primijetila da su na ulazu u selo Banjska, odnosno preko mosta, postavljena dva veća kamiona, bez registarskih oznaka te da je put bio blokiran.

"Jedinice za red policijske stanice Zvečan, po primitku obavijesti, reagirale su u vezi sa slučajem i krenule s tri jedinice u pravcu lokacije gdje je prijavljena blokada. Policijske jedinice su naišle na otpor, kada je s više različitih položaja pucano na njih iz arsenala vatrenog oružja, uključujući ručne bombe i granate, pri čemu su usred pucnjave upucana dva policajca", naveli su iz policije, javlja Kossev.info.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO