Žena Klara progovorila o Buntićevu sunovratu: Droga i alkohol su potaknuli zlo u njemu, ubio bi me da nisam pobjegla

Datum objave: 24.09.2023   Broj čitanja: 3078
Poznati hrvatski rukometaš i ponajbolji igrač u povijesti Izviđača Denis Buntić pušten je na slobodu u Ljubuškom nakon što je jučer uhićen, a njegova supruga Klara je otvoreno priznala da strahuje za svoj život.
Žena Klara progovorila o Buntićevu sunovratu: Droga i alkohol su potaknuli zlo u njemu, ubio bi me da nisam pobjegla


Nekdašnji reprezentativac Hrvatske je priveden zbog nasilja u obitelji, te nedopuštenog držanja oružja u kući. Iako je zatražen pritvor zbog opasnosti od utjecanja na svjedoke i opasnosti da će ponoviti kaznena djela, on je ipak pušten da se brani sa slobode.

Nakon što je službeno objavljeno da mu je odbijen pritvor, njegova supruga Klara je odlučila javno progovoriti o torturi koju trpi godinama, te posljednjem incidentu u kojem je 40-godišnjak, po njenom iskazu, želio ubiti.

"Svi smo u šoku. Da je bilo ko drugi na njegovom mjestu, on bi ostao u pritvoru. Tu su oružje, nasilje pred maloljetnim djetetom pod utjecajem droge i alkohola", rekla je Klara Buntić na početku razgovora za Bljesak.info.

Prepričala je napad te naglasila kako je u jednom trenutku "zatvorila oči i rekla šta bude, bude". Javno je odlučila progovoriti o svemu jer strahuje za vlastiti život.

Klara je ispričala da Denis u kući ima četiri zolje, automatske puške, bombe, kalašnjikove...

"To je arsenal oružja u kući. Da je imao vremena doći do njega, on bi mene ubio. On je mene odlučio ubiti. Okrenuo se samo na sekundu što sam ja iskoristila za bijeg kroz balkonska vrata. Da nisam pobjegla, bila bih mrtva na licu mjesta", ispričala je Klara.

Klara je razočarana što je čitav slučaj dodijeljen Općinskom sudu u Ljubuškom.

"Zašto nisu pročitali činjenice da mu majka radi na sudu. I to je greška", navodi Klara koja je dodala da već pet godina trpi nasilje.

"On ima 160 kg, a ja 50. Nemoguće je da se čovjek obrani, da čovjek stane i postavi se. Kada u njemu proradi zlo nakon alkohola i droge, to je neprepoznatljiv čovjek", ispričala je za Bljesak.info.

Buntić je karijeru počeo u Izviđaču 1998. godine, a završio je u istom klubu 20 godina poslije. U hrvatskom dresu osvojio je dva svjetska srebra, europsko srebro i bronzu, te olimpijsku broncu 2012. godine, a ukupno je ovaj desni bek postigao 293 pogotka u 131 nastupu.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO