ŽZH: Prijavite se na obuku za pisanje i provedbu projekta

Datum objave: 19.09.2023   Broj čitanja: 569
Vrijeme održavanja obuka planirano je u razdoblju od 25. rujna do 31. listopada na prostoru Županije Zapadnohercegovačke.
ŽZH: Prijavite se na obuku za pisanje i provedbu projekta

Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije u suradnji s Programom "Okvir za realizaciju ciljeva održivog razvoja kao temelj za održiv i inkluzivan rast u Bosni i Hercegovini“(SDG2BiH)organizira obuku "Jačanje kapaciteta mladih za pisanje i provedbu projekta u ŽZH“.


Cilj obuke je izgraditi i ojačati kapacitete mladih s područja Županije Zapadnohercegovačke u planiranju, pisanju, pripremi i provedbi projekata, kako bi bili što spremniji za učinkovito korištenje dostupnih sredstava iz programa EU.


Ciljne skupine obuke su mlade osobe u dobi od 18-35 godine koje rade ili žele raditi na razvoju i provedbi projekata, a maksimalan broj polaznika obuka je 15.


Tema koja će biti obrađivana razradom projektnih ideja u okviru obuka jeste inovativan pristup rješavanju problema upravljanja otpadom na području mjesnih zajednica u Županiji Zapadnohercegovačkoj (inovativan pristup sanaciji divljih deponija, recikliranje, ponovna upotreba otpada, promocija i podizanje svijesti o otpadu i problemima otpada i sl.).


Vrijeme održavanja obuka planirano je u razdoblju od 25. rujna do 31. listopada na prostoru Županije Zapadnohercegovačke, priopćili su iz Ureda Vlade ŽZH za EUI.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO